Kardiohirurg koji oslobađa Niš: Ko je doktor Dragan Milić?

Ostavite komentar


  1. Bravo,veliki Covece,spasitelju,veliki Doktore!!!!Sami srecaaa da te prati.!

  2. Blago Nišlijama. Da mi bar imamo ovako kvalitetne ljude, ali jok.

  3. Dragi Dr Milicu, ocaraavajuci ste hirurg ali razocaravajuci politicar! Molim Vas da jos jednom i dobro razmislite na kojoj cete se sceni boriti za nase zivote, na onoj u medicini ili onoj u politici, za obe niste!

  4. Какав сми ми народ ? Уместо да пустимо овог човека да се бави својом науком, бачен је у најпрљавију и најсмрдљивију рупу, звана политика. Докторе, жив нам био и све најбоље.

  5. Kako bog da i bices ti koji lomi jaram koji je stavljen sr narodu nije čudo što smo bili pod turskom 500 g

  6. …oslobađa, oslobađa, oslobađa… „dobitnik brojnih nagrada“…
    Tugo moja!
    Kapa dole tom lekaru za doprinos u zdravstvu!
    Ali je oko 25.000 dobijenih glasova, od oko 110.000 Nišlija izašlih na glasanje i oko 225.000 birača na spisku ukupno, srazmerno malo u odnosu na činjenicu da svako u Nišu zna ko je dr Milić u svom osnovnom poslu i bez sumnje poštuje to.
    Realno nizak rezultat u jako lošoj konkurenciji pripisujem njegovom pristanku da ga marketinški savetuju isti oni koji savetuju Sava i bivšu SPN.

  7. Od čega da oslobadja??? Od druge vlasti? Pa će onda neko sutra oslobadjati Niš od njegove vlasti??? Naravno ako je uopšte formira. Čemu takvi naslovi nije mi jasno!!!!

  8. Sve cestitke doktoru za karijeru i radne rezultate,nadan se da ce podjednako uspesan biti i u pomoci ocuvanja Srbije. Preporukom SNS Nisa da razgovara sa Vamo oko vlasti u Nisu AV verovatno racuna na ucenu za mesto na fakultetu ali vasa odlucnost ukazuje da su to pogresna vrata, na kraju vi ste potomak ljudi gvozdenog puka koji zivote dali za Srbiju a vas uspeh ce biti njeno ocuvanje.

  9. Sada ima svi koji nemaju posao u Nisu, da ih zaposlis, imas da sredis grad, da izgradis infrastrukturu, ima da bude blagistanje, doktote Milicu, kao sto je bjagostanje na klinuci gde rados, ako nedas mimiuum 1000 evra u kovertu, cekas i dalje na operaciju. Glupog li naroda, i nauvnog, a to je odraz nerada i neobrazovnih.

  10. Овако стоје ствари и ово је истина : десетак странака које чине коалицију СНС у Нишу имају 49243 ГЛАСА + 1224 која се додају од НЕЛЕГИТИМНЕ РУСКЕ СТРАНКЕ па укупно то износи 50467. *НЕЛЕГИТИМНА РУСКА СТРАНКА није странка руског народа већ локалног становништва политички оријентисаног ка Русији. Четири странке опозиције на челу са др. Милићем имају 53799 гласова. То је оно што су СВИ чланови ГИК-а потписали увече 02.06.2024. након прегледа 100% изборног материјала. АПСОЛУТНА ПОБЕДА ОПОЗИЦИЈЕ !

  11. Ja sam za Srbiju i pravoslavlje ali sta su ovi radili u Nisu do sad to treba da se vidi. Stimanje sistematizacija za sektase otkazi bez komisije mobing. A ako doktoru prebacujwte za americku zastavu setite se da je i pink nosio americke zastave po Beogrady. Uplicete se sami. Ni smo za ljudski odnos prema ljudima bez politike nepotizma a niko nije za one sto su nas bombardovali ali to je politika ovde hocemo zakon i pravdu a ne vrsljanje. Za Srbiju i pravoslavlje

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.