Karić: Demaskirao sam velikane kvazidemokratije salatom

Ostavite komentar


  1. Jos nam je samo ovaj falio. Nije u kontaktu sa AV, a cela familija upala u tu stranku.

  2. E braco i sestre Srbi, spremite se za novi politicki sou kada Karic ponovo dodje do televizije i vrati se u zemlju.

  3. Za divljenje (ili ne ) je stručnost svestrano obrazovanog biznismena i političara nakon studija geografije u Prištini. Da nema kupljenu N1 i napadne intervjua niko ga ni pomenuo ne bi. Pa kad je nevin, nek dodje sad u Srbiju a ne u aprilu sledeće godine, čik? Ne bi ga sačuvala ni Milanka ni brat a ni njegovi kupljeni prijatelji. (Zastareva proces a neće biti oslobodjen optužbe). Jedino me brine gde će u Bgd naći parking za svoja vozila, pre svega za Maybach. Sem toga, kada će profesori na Alfi
    dobiti svoje plate?

  4. Slava bogu da je Srbija dočekada da se vlast više ne meša u pravosuđe", kaže Karić.
    Ovaj zivi u Bembilend sa Marka Milosevica. Ova vlada se naj vise mesa u pravosuđe u istoriju Srbije. Savamala je dokaz. Svi hvale ovu vladu kad im nesto treba.

  5. Slava bogu da je Srbija dočekada da se vlast više ne meša u pravosuđe", kaže Karić.
    Ovaj zivi u Bembilend sa Marka Milosevica. Ova vlada se naj vise mesa u pravosuđe u istoriju Srbije. Savamala je dokaz. Svi hvale ovu vladu kad im nesto treba.

  6. Vraća se još jedan prodavac magle i praznih obećanja, koji se u vreme dinastije Miloševića obogatio nezakonitim finansijskim manipulacijama. Uveren je da će i pod sadašnjom političkom dinastijom uspešno nastaviti da "zarađuje" i da će narod, uz roptanje, ali poslušno nositi još jedan teret parazitizma!

  7. Sta treba da napisem da se moj komentar objavi ???? Ovaj lik ni ne zasluzuje komentar…al““ ipak !!

  8. Polupismeni "biznismen" Bogi Karic pokusava sa distance iz "majke Rusije" da proda maglu vec osamucenim gradjanima Srbije koji slicnih "prodavaca magle" vec imaju sijaset po Beogradu. Jedini posten posao Bogija.Karica je bio onaj kada su u njihovom rodnom gradu Peci (sada samostalnoj drzavi Kosovo) proizvodili alate za poljoprivrednike.
    Kasnije su se bacili u Milosevicevu politiku da zarade "novac bez motike" odn rada
    pricajuci o Srbiji do Moskve i Aljaske. Ako Bogi Karic dodje u Beograd Srbija ce sa njegovim pricama dogurati do kraljevine Srbije:Beograd -Vranje.
    Kralja koga su Karici (i jos mnogi slicni njima) jos nisu odrekli

  9. Uskraćeni smo za Karićevu definiciju šta u njegovom rečniku znači “obična salata”, kojom je “demaskirao velikane kvazidemokratije”? Takodje, bilo bi zanimljivo i kada bi pojasnio da li je ona ranija, po njemu, prava demokratija, za razliku od kvazidemokratije, podržavala manipulacijije sredstvima Fonda za razvoj KIM?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.