Karić: Vratiću se, ali moj posao je u Moskvi

Obustavljen postupak protiv Karića, zastarelo delo

Ostavite komentar


  1. Da, bilo je i vreme da se to desi, ne zbog zastarelosti vec zbog toga sto i ne postoji elemenata krivice Bogoljuba Karica. Setimo se samo kako su bivsi vlatodrsci oteli Mobtel ,BKTV, i druge firme ,kako su upadali sa naoruzanim ljudima i otimali preduzeca ciji je vlasnik bio Bogoljub.A ne samo njegove vec i druge sa uvodjenjem kriznih stabova. Ostavili na hiljde ljudi bez posla. Nadam se da ce i oni jednog dana odgovarati pred licem pravde. Onaj ko je amnalizirao slucaj Mobtel znao je da Bogoljub nije ostetio svoju drzavu, Nazalost njega je njegova voljena Srbija ostetila i moralno i materijalno. Ali to je covek sa vizijom i za njega nema prepreka u poslovnom ambijentu. Istina je ipak dostizna, samo dugo traje….. .

  2. Još baba Jula da se vrati sa gajbicom Markom, i eto nas ponovo na početku, odakle nismo ustvari ni mrdnuli (mali pokušaj iskoraka u 2000.g.),iz devdesetih.Zbogom Srbijo !!!

  3. Tamo daleko, daleko od Srbije, na prostranstvima bivšeg SSSR i Azije, BK kompanija je izgradila stotine miliona kvadrata. Da nije proteran, ovaj sposobni i uspešni patriota je mogao da doprinese razvoju svoje Srbije!

  4. Ovakvi događaji pokazuju svu bedu srpskog pravosuđa! Kako je moguće da zastari slučaj ovih razmera? Tužilaštvo je moralo odavno ili da odustane od optužnice, ili da preda predmet sudu. Ako nije bilo dovoljno dokaza, zašto je predmet i pokrenut? Kako može Srbija, sa ovakvim pravosuđem, da uopšte traži neku pravdu od drugih? Šta može bilo ko da pomisli osim političkog, kupljenog "protektorata". Sramota!

  5. Mogao bi Bogoljub Karic da se vrati za Srbiju kao predsednik a "dama sa cvetom u kosi" dugarica Mirjana Markovic kao premijer. Niko ne bi osetio razliku u Beogradu.

  6. Sreća, pa nam ,,eksluzivno,,izlaze,,memoari,,One sa ,,specijalnom zaštitom,, u Rusiji,š i to sa Tasovčevim,blagosovom iz Budžeta, da je,,slučajno nezaboravimo,Pa nam,,,Drug, IZ HAGA,,OBJEŠNJAVA ko JE TO SRBIJU,,Uterao u ,,NIČIM IZAZVANI RAT, PA NAM JE,PREDSEDNICA PARLAMENTA, JER JE NOVI SAD ,VEĆ,,PRESREČAN što da ,,sačuva,, i odplaćuje joj Amanete, i Ovaj se,,patijJota iz Peći DEKARIĆ ,,osvežen,,zastarevanjem nalazi na,,drvetu,,koje je,,posejalo,njegovo staro,društvo,iz,,srećnih,,90,tih,,,Plodove ,,Već kusamo SAMO SE ČEKA KADA ĆE,, SEJAĆI,,
    ČDA ga okuse.Ili Im je ona prepoznatljiva,,Kašika, koju su,,nud ili NAVELIKO,ZA SPAS,,NACIJE,,sada,nekonceptualna,,.Šta li ono BEšE ,,NULTA TOLERANCIJA NA KORUPCIJU, ili TO VIŠE NIJE,,IN,, Na putu za,M.M,F ,,instrukcije,.Nereče li ,,prevshodstvo,,,da su Poznati Istorijski dugovi,,dočekali One koji su ga i napravili pa se se,,genialno ,, dosetili,da Ga,,preraspodele na. SVE,,PRESREĆNE,, STANOVNIKE PREOSTALE SRBIJEZšPoznati metodi svih alhemičata daje se Prvo onima koji u,,eksperimentu da,,isprovbaju,,otkriće, pa ko živ ko neživ. do sledećeih,,opita, in vivo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.