Kesić: Srbija puna lokalnih šerifa 1Foto:FoNet- Aleksandar Levajković

Postavlja se pitanje da li je kontraproduktivno to što u emisiji „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ lovimo gluposti, jer proizvođači tih gluposti shvataju pojavljivanje kod nas kao uspeh, ističe za Danas Zoran Kesić, autor satirične emisije na B92.

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović iz Srpske napredne stranke, koji je pomenut u jednoj od Kesićevih emisija, nastavio je predizbornu turneju i posle čuvenog sela Sige, obratio se svojim glasačima u Jošanici. Pavlović je dospeo u žižu javnosti kada je u selu Sige poručio da je ovo „Severna Koreja“, a taj njegov nastup iskoristila je ekipa emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ da priredi prilog na temu Severne Koreje u homoljskom kraju. Nakon te emisije, Pavlović je u Jošanici odgovorio Kesiću, objašnjavajući da je mislio da su kao Severna Koreja jer će osvojiti 96 odsto glasova.

„To što mislim da smo kao Severna Koreja, ne znači da sam diktator, ne znači da ne radim dobro i da ne znam kako treba raditi. To znači da će svi građani, u svim selima, glasati za broj 1, kao što se glasa za broj 1 u Severnoj Koreji. A zašto? Zbog naših rezultata, rada, reda i discipline, što nikada na lažemo i ne dajemo prazna obećanja“, rekao je na predizbornom skupu lokalnih naprednjaka Pavlović, poručujući da Kesić ne sme da dođe i da mu je bolje da promeni emisiji. Nakon toga, iz publike su uzvikivali „Kesiću, pederu“.

Kesić kaže za Danas da su građani tog sela ponosni što su se pojavili u emisiji i hvalili se time na društvenim mrežama. NJihovom timu, dodaje, to je najveći medijski uspeh.

„Zabavno je to što su odreagovali i što skandira narod. Iskoristićemo to u novoj epizodi. Zanimljivo je što Pavlović nije spomenuo to što smo pominjali da je pre nekoliko godina bio hapšen zbog prostitucije. Mogao bi sledeći put i na to da odgovori. Ništa nas ovakve reakcije ne čude, puna je Srbija lokalnih šerifa, egzotičnih moćnika. Zabavno je za posmatranje“, ocenjuje Kesić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari