KFOR: Nisu pokrenute kosovske trupe

Ostavite komentar


  1. Bilo je belodano da ce iznenada „trupe koje su krenule ka severu“ volsebno biti zaustavljene. Da li je jasno da se ova Vuciceva infantilno demonska igranka nastavlja u kontinuitetu, od sarenog voza, preko dogovorenog hapsenja Marka Djurica, od zabrane njegovog prolaska prilikom obilaska Severa kosova, od voznje gliserom Tacija na jezeru Gazivode, pa do ovih sad igara preko medija kao Orson Vels o invaziji vanzemaljaca u drami „Rat svetova“. On sve to radi da bi imao u rukama trajno goreci Rajhstag kao alibi za tegobe i teskoce kroz koje je eto, bio primoran da preda Kosovo i delove teritorija kao „razgranicenje“ o cemu ne sme ni da otvori usta pred javnoscu. Ko ove njegove prozirne igre, nakon kojih je redovno sazivao Savet nacionalne bezbednosti i dramaticno se obracao naciji, putem svojih vazalskih medija (nakon cega se nikada nista nije ni izgovorilo jasno niti ista dogodilo),ko dakle to nije prozreo i shvatio nece shvatiti nista vo vjek i vjekov.

    1. Komentar kojije 100% nažalost tačan . Ključni problem je u medijima koje kontroliše av(a zna se koji su) i koji stvaraju paniku i strah najvećim delom kod najstarijeg stanovništva tj. penzionera . Retko koji penzioner koristi informativne tehnologije poput interneta ,te manipulacije putem tv-a i štampanih novinskih izdanja su prevazišle i gebelsovu mašineriju iz II sv. rata. Kada se ti ljudi oslobode okova straha koje im “vođa“ nameće putem masmedija desiće se i pad ovog kriminalnog režima . Do tada smo prepušteni laganom izumiranju i naroda i države .

  2. Pokrenuti široku akciju skupljanja Humanitarne pomoći ogromnih razmera u koju bi bio uključen i građevinski materijal, jer, sve je ovo upućeno protiv Srba koji u sledećih dva i po meseca slave veliki broj krsnih slava i spremaju se za Božićne i novogodišnji praznike. Takođe su želili da svoje domove zaštite od zime za koju kažu da će biti jedna od najhladnijih.
    Humanitarne pomoć treba prikupljati i distribuirati pomoću Crvenog Krsta i Srpske Pravoslavne Crkve, kao i po ekonomskim cenama iz državne kase otkupljivati viškove poljoprivrednih proizvoda (Pećka Patrijaršija ima ogroman ribnjak a manastir Visoki Dečani proizvodi velike količine sira i vina) i deliti ga Srbima u Enklavama da dostojno proslave prestojeće verske praznike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.