Kif: Ideja o podeli ili razmeni teritorija između Kosova i Srbije ima rizik i cenu

Ostavite komentar


  1. Imajuci u vidu da i albanci ne zele promenu granica, pa mi smo za. Granice Srbije su Makedonija, Albanija. Ako im se ne svidja neka idu preko Prokletija. Moze i tako. Za sve postoji granica.

  2. Politika koju vodi nas Predsednik izuzetno je promisljena i koristeci najbolje strategije i takav stav,resicemo pitanje Kosova na najbolji nacin bez rizika kako navodi Kif.

  3. Na Balkanu važe pravila koja se sastoje u tome da se mora postići obostrano prihvatljiv dogovor kad se i rođena braća dele. Posle toga i brat i komšija ti je drag.
    Bez tog sporazuma nema održivog rešenja.
    Pogrešno je verovati da je život bilo koje manjine snošljiv u primitivnoj većini. Tako je na Balkanu. Zato se podelite i ispremeštajte pa ćete živeti lepo, jedni pored drugih. Valjan život zajedno je bajka, naročito na Balkanu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.