Kikinda: „Ujedinjena Srbija“ danas skupljala potpise za listu koju predvodi Marinika Tepić 1Foto: SSP Kikinda

Dan kasnije nego što je prvobitno planirano predstavnici koalicije „Ujedinjena Srbija“ skupljali su potpise za parlamentarnu listu „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ koju predvodi Marinika Tepić.

Razlog odlaganja bio je otkazivanje notara iz notarske kancelarije Roščić.

Iz ujedinjene opozicije poručuju da je danas u Kikindi na adresi Vuka Karadžića 3 u prostorijama Demokratske stranke vladala vrlo pozitivna atmosfera i da se čak čekalo u redu da bi se dali potpis i podrška. Kažu i da to nije bio slučaj samo u Kikindi nego da je tako bilo u celoj Srbiji.

„Vrlo smo zadovoljni odzivom građana, ovde su se danas okupili pre svega hrabri i fini ljudi da bi nam dali podršku u borbi protiv kriminalnog režima“ – jedan je od komentara koje smo dobili od članova opozicije.

Kikinda: „Ujedinjena Srbija“ danas skupljala potpise za listu koju predvodi Marinika Tepić 2
Foto: SSP Kikinda

Reagujući na tvrdnje lokalnog lista „Nove kikindske novine“ da su na listi koju predvodi Marinika Tepić kikinđani Zoran Milešević i Miroslav Panić iz ove koalicije poručuju da to nije istina i da iz Kikinde na njihovoj listi nema ni jednog kandidata za poslanika. Poručuju i da je to samo početak prljave kampanje u tom „naprednjačkom biltenu“ instruisane iz kikindskog ogranka SNS-a.

Kao jedan od razloga zašto nemaju kandidata na listi iz kikindske opozicije navode to da su njihovi odbori vrlo mladi i da će oni biti spremni za četiri godine da odbrane pobedu koju će ostvariti 3. aprila.

„Pozivamo sve ljude da izađu na izbore 3. aprila jer ovaj put njihov glas vredi i imamo dobru šansu, ako nas izađe dovoljno, da konačno vidimo leđa garniture na vlasti“ – bila je glavna poruka danas na štandu Ujedinjene Srbije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari