Vojislav Mihailović: Srpski narod na KiM ne postoji za ovu vlast, a sad se okomila i na Republiku Srpsku 1Printskrin N1

Pokret obnove Kraljevine Srbije ocenio je danas da je gašenje 1.700 srpskih vozačkih dozvola na Kosovu i Metohiji posledica pogubne politike vlasti popuštanja prema Zapadu i Albancima.“Srpski narod na Kosovu i Metohiji više ne postoji za ovu vlast.

Dokaz za to je da nikoga od Srba sa Kosova nije bilo ni na vašaru taštine pod lažnim imenom Svesrpskog sabora, koji je imao za cilj da sakrije vest da je ukinuta granica između Albanije i takozvanog ‘Kosova'“, istakao je predsednik POKS Vojislav Mihailović u pisanoj izjavi.

Prema njegovim rečima, „izvođači tuđih radova sa Zapada iz Srpske napredne stranke su se sada okomili na Republiku Srpsku i po istom receptu po kojem su ugasili srpsku državnost na Kosovu i Metohiji će to pokušati da učine sa srpskim entitetom iz Bosni i Hercegovini (BiH)“.

„Vlasti RS, koje su sebi dozvolile da milion punoletnih građana Srbije, koji su glasali za opoziciju, nazovu izdajnicima, moraju shvatiti da put saradnje sa režimom Aleksandra Vučića vodi direktno u gubljenje svih nadležnosti i prestanak čak i formalnog postojanja Srpske“, naveo je Mihailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari