Si Đinping: Srbija postaje prva evropska zemlja sa kojom će Kina izgraditi zajednicu, zajedničku budućnost

Ostavite komentar


  1. JADNA je ta BUDUĆNOST. Biće Srbija kao kuća bez nameštaja,el. aparata bez vrata i prozora. Usput bez fasade i urušen krov.

  2. Joj kuku nama, postacemo ko oni u Africi, kinezi tamo pokupovali 95% zemlje, nametnuli svoju kulturu itd… da li dalje sta reci

  3. “Zajednička budućnost“ – jesmo li mi to venčani, usvojeni, kupljeni?

  4. Kina, ocigledno, ima slabu obavestajnu sluzbu. Totalno su neupuceni.

  5. Prljave tehnologije iz Kine u zemlju Srbiju!Našao je gospodin Si rešenje za svoje probleme!Ili će možda da razviju poljoprivredu i prehrambenu industriju,turizam i sport?Gospodine Vučiću na tebi je da naša deca pišu lepu istoriju ili ćeš ostati zapamćen kao trovač ove male zemlje!

  6. Мрав и слон граде заједничку будућност!? Та немојте каз’ти!

  7. Čitajući Sijeve izjave pomislio sam: Kakav crni najmoćniji čovek na svetu, kakvi bakrači, sve fraza do fraze. Izleda i njemu pišu šta da kaže, pa je negde i pogrešio, nije dobro naučio. Ista kuhinja.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.