Zašto je kineski predsednik odabrao da prilikom evropske turneje poseti samo Francusku, Mađarsku i Srbiju?

Ostavite komentar


  1. Za FR i Mađarsku ne znam, … ali u Srbiju dolazi da podrži režim koji mu omogućava da NEUMERENO drpa naš bakar i zlato, truje i raseljava narod bez IKAKVOG troška …
    možda plati reket, ali ne preko državne kase …

  2. Pa niko njih nezeli ni da čuje ni da vidi u Eu!Ovaj nas uspješno nas prodaje za šaku princa i pravi se da zna šta radi.Uzas .

  3. Seća li se neko Enver Hodžine Albanije? Srbija je na najboljem putu da je odmeni u ovom stoleću.

  4. Gotovi smo zahvaljujući našem dušebrižniku. Prodao je svo bogatstvo i narod. Postali smo robovi u sopstvenoj državi. Dolazi da bi uzeo šta je još ostalo,nameračio se na istočnu Srbiju i deo Vojvodine.

  5. I,zašto dolazi?U Francusku objasnište.
    U Mađarsku?A u Srbiju objasniše čitaoci

  6. Pitao bih onoga ko je (pot)pisao ovaj clanak, odkle izvede naslov?
    Koliko vidim samo je rec o Francuskoj.

  7. Ovi koji se’nadaju’ da Xi placa neki reket ne shvataju da je on vlasnik Srbije! Pa od čega vi mislite da mi živimo poslednju deceniju – da nismo zaradili????

  8. Suvišno pitanje!
    Jer da je Kina tumarala tamo vamo..???
    Nebi danas Kina bila na ekonomskom Prestolu SVETA!?

  9. Zato što su to 3 njima najinteresantnije države. Barem trenutno! A zašto? Saznaćemo kada dodje vreme. Ursula je morala do Pariza da bi ga videla. Očito, Pariz ima skrivene ambicije!

  10. Nikada da se naucimo jednoj prostoj stvari a to je INTERES. Sve zemlje u svetu imaju pre svega INTERES za svoju zemlju. Samo mi i dalje pricamo o PRIJATELJIMA koje imamo po svetu i svi nas vole maze i paze samo iz INTERESA. Kada mi budemo poceli da razmisljamo o INTERESU pocece da nam bude bolje i priblizavamo se izlecenju. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

aleksandar jovanović ćuta

„Vlada proglasila stanje ratne opasnosti svojim građanima“: Ekološki ustanak poziva na „opštu mobilizaciju“ zbog usvajanja Uredbe o kopanju jadarita

Donošenjem nove Uredbe o projektu Jadar, Vlada Srbije proglasila je stanje neposredne ratne opasnosti i poručila građanima da se spreme za samoodbranu, saopštili su iz stranke Ekološki ustanak nakon usvajanja nove Uredbe o utvrđivanju područja posebne namene za realizaciju Projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita “Jadar”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.