Klačar: A šta uraditi jutro nakon bojkota?

Sagovornik Danasa o mogućem neizlasku opozicije na vanredne izbore

Ostavite komentar


  1. Ja sad ne znam da li je ovaj lik undercover SNS bot ili pojma nema o politici. Demokratska opozicija je vec jednom bojkotovala Slobine izbore. Druga stvar, takvi izbori nece biti legitimni i toga je Vucic svestan pogotovu sto nosi Slobino nasledje na ledjima. Treca stvar ili prva ako hocete, jutro posle bojkota. Pa ulica i protesti ispred skupstine, zaustvljanje saobracaja, blokada ulica i mostova, zatvaranje univerizeteta… ako imaju snage za to. Nije prvi put da tako nesto imamo u Srbiji.

      1. Propustio je on mnogo časova i u osnovnoj i u srednjoj školi. Ne znam samo gde će da pribavi toliku silu koja će da ostvari njegove snove o prvom jutru nakon bojkota.

      2. Netacno. Izbore su bojkotavale DS, DSS, GSS… lazes ali posti si SNS bot imas opravdanje.

        1. Napisao sam dva komentara ali ih nema. Nema veze, samo hocu da se nadovezem na ovaj tvoj. 1997 su izbore bojkotovale 16 stranaka. Inaca ova dva bota gore Dumb and Dumber su izgleda prespavali 90-te.

    1. Brate, jednim pasusom si raskrinkao Kacara, bacio svetlost na tamnu stranu Vucicevog mozga, i objasnio kako se protiv njegove vlasti treba uspesno boriti. Gde si se skrivao sve ove godine? Molim te izadji iz anonimnosti i spasi Srbiju!

  2. Opozicija bi izgubila mogućnost da utiče u parlamentu, te da samim tim bude vidljiva – navodi Klačar. Predlazem da ova sala bude vic nedelje.

  3. Klacar je relativizator par ekselans; umesto da unapredjuje posmatranje izbora i prati sta se desava na terenu od trenutka raspisivanja – on nesto smatra po twiterima i novinama. Crni dzipovi straha i kupovina glasova mogu da budu i 100 puta gori, CESID ne bi nista uocio.

  4. Šta je sa ovim čovekom? On govori o koristi ili šteti zbog bojkota za opoziciju? A gde je tu narod? Za narod je to konačno NE I DOVIĐENJA (do suđenja i oduzimanja imovine). Narod zna šta će posle bojkota, a ovakvi koji imaju kombinacije sa SNS-om i treba da budu zabrinuti.

    1. Slažem se da narod (velika većina) zna šta će posle izbora i bojkota. Nastaviće sa svojim poslovima i davanjem podrške SNS.u.

  5. Ko izadje na izbore pod ovim uslovima, direktni je saveznik SNSa, jer zbog neravnopravnih uslova gubi izbore, ali ipak izlazi i daje legitimitet vlasti.

  6. Klačar je tu da da legitimitet pobedniku izbora koji je unapred poznat. E sad, to što nema slobodnog RTS-a, što na jedinstvenom biračkom spisku ima više imena nego što ima punoletnih građana Srbije, što je prisutno zastrašivanje zaposlenih u državnoj službi i javnim preduzećima, slikanje listića, kupovina glasova za dve crvene, zloupotreba socijalne pomoći… to su po njemu „sitni nedostaci koji ne utiču presudno na rezultate izbora“.
    Hvala lepo, ja tu neću učestvovati, a Klačaru želim da kao i njegov prethodnik iz CESID-a, što pre nađe rukovodeće mesto u nekoj novoosnovanoj državnoj agenciji.

  7. Klačar je lepo objasnio, ali mržnja zaslepljuje i onda postajete iracionalni. Odo po još jedan sendvič. Mnogo je dobar.

  8. gosn klačar. a što to opozicija ima unazad godinu dana od skupštine ? apsolutno ništa, vođa je do te mere paralisao skupštinu da je tamo nemoguća politička borba. a kad se to desi jedini način borbe protiv takvih diktatura je ulica. i zamolio bih vas da ubuduće kada ste zamoljeni za komentar da počnete da odgovarate na pitanja a ne da ih postavljate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.