Klačar (CESID): Sastanci bi bili konstruktivniji bez prisustva medija

Ostavite komentar


  1. Dok je bio radikal AV je govorio da je CESID leglo CIA špijuna i da će on, kada dođe na vlast, rasturiti to leglo. Dođe on na vlast i, za kaznu, morao je bivšeg izvršnog direktora CESID-a Marka Blagojevića da podstavi na mesto direktora Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima. A AV je naučio lekciju da je Soroš mnogo jači igrač od njega.

    1. I ovaj Klačar će za 10-tak godina, kada zasluži, biti u nekoj radikalskoj vlasti. Problem je u narodu koji ima mnogo kratko pamćenje.

  2. Dosta mi je neodgovornosti politicara
    za svoje prostacko ponasanje!
    Treba da shvate da je prostacko ponasanje
    odraz njihove bahatosti!
    Gladovi koje dobijaju na izborima NISU ovlascenje
    za njihove prostakluke.

  3. Javno smo šetali, hoćemo i sastanci da budu javni.
    Javno ćemo i da bojkotujemo izbore i opoziciju ako treba.

  4. Ako pod „konstruktivniji“ mislite da će političari lakše da se međusobno „dogovore“, onda ni u WC ih ne treba puštati zajedno bez nadzora medija!
    Jer znamo šta posle bude kad se oni „dogovore“: to uvek i obavezno bude na račun i štetu nas, obične boranije!
    Srpski političari, praktično SVI, bez izuzetka i bez obzira na stranačku pripadnost, poslednjih 30 godina su se pokazali kao suviše sebični, suviše alavi, suviše kvarljivi, suviše nedorasli poslu kojim se bave i zato potpuno nedostojni poverenja koje im ukazujemo glasajući za njih. Pogledajte samo broj preletača iz stranke u stranku!
    Zato više ne dolazi u obzir da im se išta prepusti da rade bez nadzora javnosti! Samo 100% transparentno i na očigled svih!

  5. Osobe iz nevladinog sektora su pokrenule inicijatiuv za razgovore oko izbornih uslova veoma kasno. Ako planiraju da organizuju jos nekoliko sastanaka, ‘potrosice“ na to ceo avgust i septembar. Ocigledno je da su stavovi opozicije i vlasti veoma udaljeni i tu jedino pomaze posredovanje EU. Zato sto pre treba obavestiti Misiju EU i Brisel, pa da dodje neki novi Gonzales i natera Vucica da prihvati zahteve tima protesta 1 od 5 miliona. Bez toga cemo imati bojkot izbora, ali i bojkot EU, koja nece tolerisati ovakvo stanje u zemlji kandidatu!

  6. Konstruktivno uklonite medije sa sastanaka, dogovorite se bratski oko podele budućih mandata i funkcija, o finansiranju svojih potreba iz budžeta, ubedite narod da su izbori pošteni, EU potvrđuje da jesu i 4 godine ste svi mirni i na sigurnoj lovi. Vuk Drašković, Čeda i Čanak tako rade već 20 godina i šta im fali? Svi vuci siti, a ovce na broju.

  7. Ne može služba da dozvoli javno uslovljavanje (dogovaranje). Mada su i novinari sumnjivi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.