Klačar: Opozicija u raskoraku

Ostavite komentar


  1. Na žalost, opozicija ne da je u raskoraku, nego je potpuno van sebe i razjedinjena. Kad malo bolje razmislim, njima je i u interesu da budu opozicija, baš kao što je to nekad radio Vojvoda od Karlobaga, Ogulina, Karlovca i, da, Virovitice

  2. Vuciceva Srbija,ne samo da nema evropsku buducnost,nego nema nikakvu buducnost.
    Sistem kradje na izborima od strane vladajuje partije je tako razradjen i doziran da nijedna opozicija,bilo ujedinjena ili razjedinjena nema nikavu sansu.Posto se vecina u Srbiji nije na vreme suprotstavljala(niti se danas dovoljno suprotstavlja,) zloj i fasisoidnoj manjini,dobili smo da je zlo u Srbiji triunfovalo.
    Kakva ce to biti Vuciceva pobeda u Beogradu kada ce ona biti proglasena od partijske izborne komisije,dok batinu bude drzala partijska policija?
    Zato sve dok se Srbi budu terali da veruju u 4 mita,da je Kosovo nase i da nikada nece biti albansko,da nas Vucic uvodi u EU,da je Putin centar pravoslavnog sveta koji se jedini suprotstavlja "hegonomiji Amerike" i da su demokratski i posteni izbori moguci u Beogradu,dotle ce Srbija biti privatna Vuciceva drzava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.