Klačar: Rezultati parlamentarnih izbora loša poruka za opoziciju, a nisu dobri ni za SNS

Ostavite komentar


  1. Ako moze gospodin analiticar da objasni kako je moguce da – ako za vreme prethodne vlasti nije doslo do (najavljenih) promena, ta vlast ponovo dobije poverenje? Takodje kako misli da preuzmu „najveci“ teret, kada imaju apsolutnu vecinu i treba da preuzmu sav teret, odnosno da izgube vlast ako nesto omanu? Da li je slucajno upoznat sa terminom „Bugarski Voz“, hvala?

  2. Pa i da su ovi izasli na izbore opet ne bi imali svoje predstavnike jer nebi prosli cenzus

  3. Ne znam zasto, ali cim vidim ovog Klacara, odmah se setim onog Marka Blagojevica (bese li iz Cesid-a?) koji je nekim cudom iz nevladine organizacije postao sef neke vladine kancelarije. Kako to Udba resava kadrovska pitanja, ne ide mi u glavu.

  4. Ako ovaj rezultat konacno ne ujedini CELU OPOZICIJU (i bojkotase i PSG i DJB) nema nam buducnosti. Ljudi ce jos masovnije bezati odavde. Nikad pre nisam ozbiljno razmisljao o odlasku, ali evo 2 dana samo mi je to u glavi. Moja sestra sa porodicom vec ima planove. U sta smo se pretvorili? Mora dogovor! Nek zovu i Noga, svakog, ko je opozicionara i bar ima malo podrske u narodu. Nema vise taktiziranja!! Videli smo u nedelju da NIKO od njih nije ni priblizno jak sam da zaustavi ovu masineriju. Da li oni to shvataju? Propali su izbori, isto kao i bojkot. Sad ima 2/3 u parlamentu i ide i Kosovo. Sta jos cekate? Jos ste juce trebali da sednete za isti sto i dok nema dogovora o zajednickom nastavku nema ustajanja!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.