Klačar: SNS da povuče ručnu

Ostavite komentar


  1. Ko sti ti da kazes vlasti da spusti rucnu ? Da li ti je narod nekada birao na izborima ?

    1. Za to organizaciju je vrhovno SNS božanstvo, dok je bilo radikal, govorilo da je to leglo CIA špijuna i da će je on rasturiti kada dođe na vlast. Dođe AV na vlast i? Ništa. Za kaznu što je tako govorio morao je da Marka Blagojevića, tada izvršnog direktora CESID-a, da postavi na čelo neke fantomske vladine Agencije za nešto. Pa ti sada vidi da li se nešto rešava na izborima.

  2. Sajla od rucne kocnice je davno pukla a sada sledi HAVARIJA i pravac ambis u koji leti sistem SV i ceo sns.

  3. Molim? Jel SNS ili SZS da povuče ručnu?? Nesnosni su ovi iz SZS, ne znaju kako da kontrolišu svoj bes, svoju muku…

  4. Vladajuća stranka ne izaziva nerede nego dokazuje da opozicija pravi greške a narod vidi i sve zna. Opozicija je ta koja upada u RTS sa testerama blokira rektorat napada kolonu vozila u pratnji Predsednika i sve ostalo što se izdešavalo do sad.

    1. Zaboravio si zareze, Olivera Ivanovica, Staniku, Savamalu, Grocku, Jutku, Beograd na vodi, gondolu, Trg Republike…..

  5. Kakva rucna … sns sekta , sa trabantima , je zahuktala drumska krstarica na nizbrdici bez kocnica ni sofera , koja “ gazi “ sve od mrava do male dece , samo da bi ostala na vlasti jer su “ senke nad sektom “ zastrasujuce ( za njih ) pa dok je Rts- a , Pinka i vestackog “ rejtinga “ voze “ Fast &Furious „

  6. SNS da povuče ručnu? Čekaj, pa zar nije Boškić bio taj koji je huškao ljude da se okupe i da spreče predsednika da gostuje u emisiji? Zar nije Boškić sa svojim pajtosima organizovao skup koji nije prijavljen niti su procedure propisane Zakonom za isti ispoštovane? Klačar ili da postane stvarno objektivan u svojim komentarima ili neka lepo popuni pristupnicu SZS pa da znamo jasno na čijoj je strani. Ovako sedi na dve stolice i NVO i opozicije, ne ide.

    1. Kolega Marko centrala je izabrala vas komentar kao najbolja prezentacija kako se treba ophoditi sa ovom tzv opozicijom. Voleli bi da vas posluzimo sa najboljim toplim sendvicima sa sunkom. Svratite do stranacke menze kada zavrsite smenu.

    2. Marko Blagojevic vec je popunio sns pristupnicu!To sto Boskic kamo ga ti nazivas moze samo na ulici da se okupi je zato sto tvoja nakaradna, korupirana, nestrucna i neoismena vlast uvela totalni medijski mrak gde samo poltroni imaju mesta da govore i usput da velicaju tvog vrhovnog vodju. Svaka vam cast bez dana radnog staza, sa hiljade kuplhenih diploma uspeli ste da dodjete na vlast…a sada hocete na izbore da izvucete i ljude koji nisu za vas a njih je 80%. A na ovakve izbore sa unapred pripremljenim birackim spiskovima kod vas, ucenama, pretnjama, kupovinom siromasnog naroda socijalnom pomoci, opet ponavljam totalnim medijskim mrakom gde druge nazivate lopovima i fasistima bez ijednog dokaza a vi pokrali vise od ijedne vlasti do sada i uveli diktaturu nikada nece normalan narod izaci. To sami vi polupismeni i nepismeni kao i svi vi koji ste se okoristili na grbaci ovog naroda cete izaci ali ponavljam malo vas je. Normalna Srbija ce ipak pobediti a vasa nakaradna i lopovska politika ide u zaborav!

  7. E,gde nađe ručnu,pa to ne postoji u avionu.Al,hajde što nema ručne nego braćo imamo pilota koji je položio ispit za čamac , pa kad su tražili kapetana prijavi se nesretnik.Sad pun avion članova sa veslima , a padobrana ni za lek.Joj al će da boli sletanje.

  8. Dragi gospodine Klacar, vasa objektivnost i tacna analiza situacije nisu pale na plodno tlo. Botovi i SNS vas nista ne razumeju.

    1. Za botovske tupoglavce, Klacar bi bio objektivan da je nahvalio poglavicu bitangi i svih budala u Srbiji?

  9. SNS-u vise ni teoretski nije moguce da „povuce rucnu“. Jer je to sada partija koja prakticno nema nista od jednog normalnog politickog pokreta! Radi se naime o grupi ljudi koju ujedinjuje i vodi iskljucivo zedj za vlascu (i toj poziciji imanentne privilegije)…

  10. „Najteži ishod za vladajuću koaliciju je da se na kraju u parlamentu nađu samo SNS i SPS. Tada je teško da oni to predstave kao pluralistički parlament“,
    Pa aktuelni francuski parlament je takav.
    Lupa ovaj nvo nazovi direktor ko Maksim po diviziji.

  11. Svaka čast svima, ali po kom osnovu i logici se CESID i JUKOM mešaju i aktivno utiču na politički život u Srbiji? Ko će sledeći da se „uključi“? Žene u crnom? Ako nešto „krene naopako“ ( a hoće ) koja je vaša moralna i politička odgovornost? Stranke i političke partije mogu i da „propadnu“ zbog loše politike, a da li ćete vi propasti zbog loših prognoza i „vođenja“ posla? Uz svaki posao (pa i politiku) ide i odgovornost, a ne skrivanje iza „nevladinog sektora“.

  12. Sramota!Kao prvo Klacar bi morao da bude politicki neutralan a ne navijac.Grupacija „1 od 5 miliona“ nije prijavila svoj protest a pored toga otkud je demokratsko pravo praviti cirkus zato sto neko gostuje na RTS-u? Ako neko treba da povuce rucnu to je opozicija koja se krije iza te organizacije koja sve radi da napravi konflikt!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.