Klark: Doći će vreme kada će Kosovu trebati vojska

Ostavite komentar


  1. Klark prica svoju pricu Ali ni rec od tome da u Kosovo Glavni rec vodi Amerika Sa svojim Vojnom Bazom i njima in na pamet ne pada pretvoriti Kosovo u pravu samostalnu drzavu ali ni da misle Kosova ponovo u okviru Srbije?! 2 miliona Albanaca pono utrpati u jednu drzavu od samo 7 miliona zitelja je tema samo za dnevnu Politiku vladi Srbije!

    1. Ko to kaže da ima dva miliona albanaca na Kosovu? Svaki mogući popis do sada su bojkotovali i izbegavali! Samo zato da se nebi videlo da ih je mnogo manje nego što tvrde!

  2. aha, ratni zlocinac protiv koga Srbija nema ***** da proglasi onim sto jeste! sahranio je medjunarodno pravo 1999. godine u prvim redovima krsenjem svih principa koji su postavljeni posle drugog svetskog rata formiranjem UN sa ciljem da se ne ponovi 1939-1945.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.