Klaus: Blef namenjen EU

Ostavite komentar


  1. Ja sam osnivac Intergalaktickog Instituta za rude i gubljenje vremena, Kredibilitet i vaznost mog Institutae je u rangu Instituta ovog Austrijanca te bi bio red da i ja iskazem svoje misljenje: Postojanje velikoalbanske, mafijaske paradrzave na Kosovu je jedan od najvecih promasaja pojedinih zapadnih drzava i predstavlja jedan od najmracnijih perioda na Kosovu. Za svo ovo vreme potrosene su milijarde poreskih obveznik EU, SAD, japana itd. a rezultat je ravan nuli. Vreme je pokazalo da se legalizacija te tvorevine u UN-u nece desiti i da cak ni sve drzave EU nemaju nameru da daju legimitet toj tvorevini sto znaci da nema ni EU ali ni NATO integracija. Elem, najbolje bi bilo da se ovo mrcvarenje prekine, prizna poraz, nauce lekcije i da ta tvorevina samoproglasi da vise ne postoji .Oni Albanci ali i mnogi Austrijanci, Nemci, Amerikanci, Srbi itd. koji deceniajma parazitiraju na slucaju Kosova, mogu da se prebace u Albaniju i tamo nastave sa „igramo se drzave“.

  2. Suštinu rešavanja Kosovskog problema je rekao Mile Dodik:
    “ Pitanje KiM se mora rešiti uz primenu princima RECIPROCITETA i RAVNOPRAVNOSTI naroda !
    Koliko prava Albancima na Kosovu, toliko prava Srbima u Srpskoj “ !!

    Srpski nacionalni i nteres je UJEDINjENjE Srpske sa Srbijom , tako bi Srbija imala za milion Srba veći broj stanovnika , što je danas najveći problem jer nas nčeka borba za BIOLOŠKI opstanak !

  3. Kako god bilo da bilo, jasno je i EU da ovako vise ne ide sa Kosovom a niko nece da prizna greske iz proslosti jer su skretnice postavljene jos pre cetvrt veka. Na kraju ce se svesti na toliko zeljene nacionalne drzave Albanaca i Srba ukljucivo i Republiku Srpsku u cemu ne vidim nikakav problem u kontekstu opste nacionalne euforije na Balkanu a koju su izazvale u prvom redu SAD i NATO a onda i EU! Madarski predsednik Orban juce izjavi u Budimpesti da je zivi rasist i da nikako ne zeli primese drugih naroda u svojoj ponosnoj Madarskoj, pa ostade ziv u EU. Dakle, sve u svoje vreme samo mi je zao svih naroda koji trpe! Definicija nacije je nastala jos 1789. i krajnje je vreme da se u modernoj EU sa pozeljnim ogromnim mesanjem stanovnistva zbog posla i privatnih razloga, jednom zauvek posle skoro 250 godina, napusti!

  4. A gde nalazite ove ‘strucnjake“? Prosli put onaj Hodjaj, sada ovaj… Neka od sluzbi vam salje ovu propagandu ili ih sami izbunarite na Google-u ili se sami nude? Nejasno je po kom kriterijum je relevantno to sto ovaj lik ovde suketa? Da li neko zaista misli da ce ovakvim Informbiro fazonima uspeti da ubedi gradjane Srbije kako je vrhunac srece i radosti ako se prizna albanska paradrzava na Kosovu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.