Klemen Grošelj: Zbog izbora se menja kurs EU prema vlastima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Grošeljevo mišljenje je subjektivno i pristrasno pa se tešim da jedna lasta ne čini proleće.

  2. Malo je čudno da od 5000 inostranih posmatrača na srpskim izborima samo ovih troje-četvoro uvek imaju „nešto važno“ da kažu po tom pitanju?!

  3. Blago onima koji veruju da ova grupa evro-parlamentaraca radi to sto radi zbog „interesa gradjana Srbije“, zbog „demokratije“ i jer su „prijatelji“ Srbije. Takvi garant veruju i da postoji Deda Mraza sa sve letecim Rudolfom. Dokaz da ovu ekipicu ne zanimaju demokratija ni gradjani nego samo interesi sa agende je i to da i vise nego tolerantni u vezi onoga sta rade Kurti i Albanci na Kosovu, posebno na severu – setimo se kakvi su tamo bili izborni uslovi, sta trpe tamosnji Srbi, ko i kakvi i sa kolikim brojem glasova su postali „gradonacelnici“ i „ministri“.

  4. Vi stvarno živite u 90-im godinama. Eu nikad posebno nisu interesovali izbori jer bi to tražili od saudijske arabije , nebi priznali puč u Ukraini i ne bi organizovali bombardovanje Libije nego izbore. Dok god Vucic ispunjava ekonomske i vojne zahteve Eu , vi nemate šanse. On to odlično radi i Eu se ne isplati da menja jefnog dobrog kolonijalnog namesnika drugim.

  5. Reče dobro čovek,,kakav je standard u Rusiji a kakav u EU,,
    Mi volimo Ruse na silu izgleda.
    Bežimo od Rusa dok je još vreme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.