Knaus: Članstvo Kosova u Savetu Evrope ne treba da zavisi od formiranja ZSO

Ostavite komentar


  1. Jos jedan albanski lobista. Nem ljudski prava Srba na Kosovu,nbez obecane ZSO iz 2013 (11 godina kosovski zaštitnici cute na to od Berlina, njima poslusnog Brisela, ovakvih lobista koji ih je pun Evropsku parlament…)

  2. Jos jedan germansko-austrijski pro-velikoalbanski lobista? Koliko ih je vise… Zanimljivo je to kako su najveci podrzavaoci velikoalbanskih separatista na Kosovu upravo Nemci i Austrijanci i da ta podrska nije nastala pre dvadesetak godina nego mnogo ranije. Germani su imali odlucujucu ulogu u stavranju Albanije i „albanske nacije“, Adolf Hitler nemacki nacisticki vodja poreklom iz Austrije je tokom II svetskog rata aktivno podrzavao albanizaciju Kosova i odvajanje Kosova od Srbije te je tako za vreme II svetskog rata sa Kosova proterano 100.000 Srba i ubijeno 10.000 Srba, stvorena SS Divizja Skenderbeg koja je izvrsila zlocine na Kosovu, u BiH i Crnoj Gori… Ocigledno da se ta i takva politika Nemacke i Austrije ponavlja i nastavlja i da Nemci i Austrijanci najzad zele da ostvare ono sto im preci nisu uspeli- ono sto zabrinjava je da ni Austrijance ni Nemce uopste nije sramota sto ponovo rade ono sta su radili pre osam decenija, da nemaju nikakvog stida i srama iako su upravo oni odgovorni za najvece zlocine koji su pocinjeni na Balkanu.

  3. Znaci li to da i Srbijavnece morati da ispuni svoje obaveze za prijem u EU? Mislim, princip je princip..

  4. Vodite Kosovare onda kod vas da vas uce dekokratiji i pravima manjina kad su za vas tako superiorni.Vasiono otvori se….

  5. Kosovo nije, i ne može biti država jer je deo Srbije! Upravo zbog te „sitnice“ je besmisleno da pokušavate da ga ugurate kao državu u bilo kakve organizacije!

  6. Ako je stanje na Kosovu, u kojem vlada potpuno bezvlašće, siledžijstvo i bahatost policije i vlasti, ekonomska i pravna nesigurnost, ako je, dakle, stanje na Kosovu merilo zaštite ljudskih prava i demokratije i ako se uklapa u evropske standarde, onda bi i Avganistan mogao postati član EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.