Ko će od predstavnika vlasti, a ko iz opozicije šetati na Paradi ponosa 9. septembra?

Ostavite komentar


  1. Браво за градоначелника Шапића и на његовом непоколебивом ставу! Радујем се данима породице. Београд остаје град правих исконских вредности.

  2. A, ja ću šetati i podržati učesnike parade ponosa.Kome ti ljudi smetaju, kome su oni u ovoj jadnoj Srbiji Naneli bilo kakvu štetu.Nikome, pustimo ih da vode svoj život.Niko od nas ne pominje rasprostranjenost pedofilije u našoj S.P.Csvi ćutimo i trpimo.Sramota.Podrška!

  3. Gradjani Srbije u velikoj vecini nemaju nista protiv gej osoba. One su tu oko nas, Moj frizer je gej, konobar u omiljenom kaficu je gej, trener u teretani u koju idem je gej, najbolji drug moje sestre je gej….i niko od njih se ne zali, a svi su, da se tako izrazim „prepoznatljivi’. Ali narod u Srbiji je protiv onih koji ih tako nasilno promovisu i koji ih izdvajaju iz te jednakosti sa drugima a zarad svojih ciljeva i interesa. To su isti oni koji su nas bombardovali zarad demokratije ,uvodili nam sankcije zarad boljeg zivota, zasipali uranijumom da bi smo bili zdraviji i isto to sad rade u Ukrajini (isto tako narod nije protiv Ukrajine, vec protiv njih). Narod Srbije pokazuje otpor globalistima, belosvetskimm siledzijama i njihovim pionima u Srbiji, a ne gej osobama, koje su i same najcesce protiv prajda upravo zbog toga ko ga promovise i zbog svesti o tome da se oni i njihovo opredeljenje samo koriste u borbi protiv srpskog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 10

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.