Ko će zameniti zamenika gradonačelnika Užica

Prošlo je 17 meseci od kada gradonačelnik Užica formalno nema svog zamenika

Ostavite komentar


  1. Ja sam negde pročitao ,da je ovaj Nešić , toliko dugo obavljao funkciju posle date ostavke , jer mu nije plata dozvoljavala odlazak , jer je pozamašna . Ili nešto u tom smislu . Ne sećam se baš .

  2. Ostavku je podneo jer mu je naredjeno iz „vrha“, a sve kao posledica bitke izmedju dve struje u SNS.
    Umesto da se tada i povuče, on zarad ličnih interesa ostaje do daljnjeg , dok se ne nadje adekvatne zamena iz druge struje.
    U medjuvremenu se bahato ponašao, postavljao direktore škola, vršio pritisak na školski odbor, koristio subvencije za poljoprivredu, za traktor.
    Sada kad više nema kud, biće postavljen za savetnika sa istom platom.
    Ima li kraja ?

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.