Ko čini Politički savet Saše Jankovića?

Povodom saopštenja od vikenda

Ostavite komentar


  1. U filmu Valter brani Sarajevo, nemci pitaju ko je taj Valter.Kao odgovor sledi široka slika grada Sarajeva.Na pitanje ko je Saša Janković sledi vam panorama Beograda i cele Srbije.

  2. Veoma čudan spoj ljudi iz Demokratske stranke i raznih slobodnih strelaca. Janković ni sam ne zna ko je sve u njegov timu. Veoma neozbiljno od nekog ko želi da postane predsednik Srbije.

  3. Sa podrškom Šutanovca i Radulovića neće daleko dogurati, ovo će biti njegov politički kraj.

  4. Ma nek cini ko hoce. Ne moze ti niko pomoci! Narod zna ko si i sta si i niko nece da ti veruje i niko nece da te podrzi jer si pokrao i lagao narod godinama u nazad! Tako da nemoj nicemu da se nadas!

  5. Saša Janković je kandidat građanske Srbije i svih časnih ljudi. Podržava ga desetak udruženja, organizacija i stranaka, kao što Vučića podržavaju Krkobabić, Palma, Ljajić(dosovac), Drašković(dosovac), Filipovski(dosovac)..dugačak je spisak.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.