Ko je iz Vlade Kosova spreman da radi na statutu ZSO?

Ostavite komentar


  1. A ko je Rasic? Da li su mu Srbi na izborima dali mandat da u njihovo ime pravi statut zajednce koje se ticu upravo njih? Nisu. Sta onda hoce ova Kurtijeva marioneta i potrcko? Ali, ako nekakvi rasici mogu da odlucuju o tome kako ce Srbi na Kosovu da zive, onda treba uvesti reciprocitet i naci nekog „postenog Albanca“ za kojeg niko od Albanaca nije glasao i poveriti njemu da radi na statutu pokrajine Kosovo i onih opstina na jugu centralne Srbije gde su Albanci vecina.

  2. @pajac
    Ime ti dobro stoji,i tu nebi trebao nista da menjas.Ali pajacu,ako Rasic sa veliko R (tako se pise)ne moze da odredjuje kako ce neko od gradjanina Kosova da zivi na Kosovu,onda sigurno nece onaj kreten sto ga vi nazivate predsednikom.Tebi ako se Kosovo pak ne svidja ili ljudi koji vode drzavu,onda pokupi se i idi kod tvog mafiosa i klovna od predsednika.Kod nas ce gradjani Kosova da odlucuju,bez razlike koje nacionalnosti bili.Ja sam albanac,a eto mogu te razocarati da imam jako fino misljenje o Rasicu.Ti nam budi dobro i uzivaj u sve vase blagodeti koju ti predsednik O(oskar) pruza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.