Ko je kome dužan za struju na Severu Kosova i da li struju Srbi plaćaju?

Ostavite komentar


  1. KiM nisu samo crkeve, manastiri i ljudi. KiM je ogromno rudno blago koje niko ne uzima u obzir.
    Kakav put u EU? Zapadni centri moći nam oteli neprocenjivo bogatstvo i daju nam lizalicu u vidu bržeg puta u EU. Koliki je naš spoljni dug? Vrednost rudnog blaga više stotina puta nadmašuje naš spoljnji dug.

  2. 75 god.je moj otac isao sa ekipom EPS a na Kosovo da razvode struju u delovima gde je nije bilo.Kada su SAD i Kurti platili trafo stanice generatore,dalekovode koje koriste danas?LOPOVI !!Ne mogu ni da ih remontiraju a kamoli sta drugo.

  3. „Ponavlja da su stanovništva mahom struju plaćala…“, što verovatno i jeste istina, jer sirotinja svugde plaća svoje račune.
    Međutim, gospodin je zaboravio da kaže da su glavne neplatiše „kovači“ bitkoina i još poneki…

  4. Arsenijevicevo uporedjivanje neplacanja struje sa kartama za prevoz je smesan i naivno odbranaski.

  5. Već decenijama se zna da stanovnici Kosova ( i Srbi i Albanci) ne plaćaju struju, a verovatno i ostalo. To je mentalitet određenog područja i nema veze sa politikom, rudnim blagom i nacijom.

  6. Javna tajna je da se struja na severu Kosova ne plaća, ne godinama, već decenijama. Zato je danas raj za rudarenje kriptovaluta

  7. Čitam i ne kapiram. Da li Srbija šalje struju na sever Kosova ili ne. Ako Srbija šalje struju na Kosovo kome se ta struja plaća, Kosovu ili Srbiji? Ako neko zna odgovor na ovo pitanje molim ga za odgovor.

  8. Pa kako Srbi ne placaju struju. Placaju ostali Srbi sa cele teritorije, valjda solidarno.

  9. @Petar,
    Ja ne znam kako covek stati na kraj sa vama. Vi pricate da je Kosovo bilo najsiromasan deo bivse Jugoslavie a onda kazete da tamo ima ogromno bogaststvo. Pa kako je taj deo siromasan onda?

  10. Javna je tajna da struju nisu plaćali više od 20 godina. Zato je isisavano nenormalno mnogo novca od poreskih obveznika Srbije.

  11. Da, gdin Arsenijević je u pravu, cifra od 320 miliona dolara ili Eura je nerealna… Srbi dole na Kosovu duguju preko 600 miliona eura za struju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.