Ko je Nenad Popović, predsednik Srpske narodne partije, koga je odlikovao Putin

Ostavite komentar


  1. Debeo dosije ovaj zvani Gronik i Picojka ima kod ruskih službi, za koje ucenjen radi decenijama. Uništio 7 Minelovin preduzeća, pokrao sve što se moglo pokrasti i bez hleba ostavio 15 000 usta, što radnika, što članova porodica.

  2. Ovo više govori o Putinu. Klovn na čelu Rusije, koji jedno selo dve godine „ne može“ šatro da osvoji.Par termobaričnih bombi rešilo bi problem za nekoliko minuta, ali gazde mu ne daju. Ovo mora da traje do poslednjeg Ukrajinca. Tako im „kazato“. Na istom zadatku su i Putin i Zelenski i sva zapadna bulumenta, počev od izlapelog, pa redom . Ovaj zadrigli ima podebeo dossier kod Interpola, kao i kod ruskih službi, pa samo „odrađuje“ zadato, inače odleteše noge.

  3. Nikakvo čudo, ako znamo koga je sve Putin odlikovao najvećim odlikovanjima. Nije on baš sam svoj. A pre će biti da je i on „nečiji“. Još nije razjašnjeno kako mu je pripiti Jeljcin „poklonio“ Rusiju. Mnogo tu mrdi!

  4. Samo se pitam šta li mu radi ona gimnastičerka, kad je i ovakvima počeo da deli odlikovanja!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 10

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.