Ko je novi i 28. komandant KFOR-a na KiM?

Ostavite komentar


  1. Ako i dalje slušamo Rusiju,Putina,Bocana Harčenka,Dačića,Vulina,Rusofile i Putinofile iz Srbije, Srbija će biti sankcionisana i te kako i izbačena od svih zemalja u okruženju.Ako mi to tako želimo onda nek slušamo i dalje Putina možda zaslužujemo da budemo dno-dna Evrope i sveta.

  2. Od 2012. do 2014. obavljao je funkciju zamenika komandanta Garnizona 28. mehanizovane pešadijske brigare, a od 2014. i 2015. nalazio se na poziciji direktora Centra za vojnoistorijske studije u Ankari. Od 2017. do 2021. bio je zamenik komandanda sektora, združene komande NATO u Nortfolku SAD, a zatim i glavnokomandujeći NATO snaga za brzo reagovanje u Turskoj.

    Profesionalno se usavršavao i u Kini, gde je stekao znanje o bezbednosnom okruženju Azije i Pacifika. Ima više nagrada i priznanja za obuku, obrazovanje i operativna iskustva, među kojima je i medalja za specijalne službe UN.

    Ima doktorat iz vojne istorije, na temu odnosa Turske i NATO. !!!

  3. nikakvih promena nakon dolaska turskog generala kfora ne’e biti i dalje ‘e rosu biti na severu kosova tako da kfor ne’e ni[ta preduyimati ako rosu napadnu srbe

  4. Ja samo molim Boga da nije neki „potomak iz loze Cara Murata“ koji je na Kosovu stradao od „srpske ruke“ i da nema nameru da ga „osveti“ !

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 9

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.