Zavetnik „iz senke“: Ko je Stefan Stamenkovski, navodni „kočničar“ dogovora desnice?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Od kad sinovima nisu dali imena Kosovo i Metohija, nemam više poverenja u njih i njihovu politiku.

  2. Zna se za koga rade odavno Kako je Boškić došao u tako loše društvo Jako opasna ekipa za ne informisanje glasače

  3. Sve je to Vučićeva vojska. Bukvalno, kompletna opozicija. Zaboravite na onu predstavu, onaj cirkus u skupštini. Pogledajte samo koliko su kompromitovani, i kako ne mogu da izvuku nijednog kandidata za bilo koju funkciju za predstojeće izbore. Pogledajte kako su lepo za „predsednika svih građana“ ukrotili, kanalisali i iskontrolisali sav gnev naroda posle pucnjave u „Ribnikaru“. „Srbija protiv nasilja“ – važi. Nasilje i kriminal održavaju našu političku elitu na vlasti, prema tome, zašto bi to menjali? Pogledajte kako ne mogu međusobno da se dogovore oko platforme i zajedničkog nastupa na predstojećim izborima. Ništa se na izborima neće promeniti, dok na mikro planu ne bude počelo da se menja. Kada kriminalcu bude smelo da se kaže da je kriminalac, lažovu da je lažov, a nasilniku da je nasilnik. Kada budemo vratili samopuzdanje, samopoštovanje i razum, onda možemo nešto očekivati. Sve ostalo je zavaravanje.

  4. Двери и Бошко Обрадовић први пут па погреши човек у одабиру коалиционог партнера

  5. Plejada opskurnih likova, svi redom bivši radikali, je posledica zaustavljanja 6. oktobra i lustracije od strane Koštunice. A krešendo zla nacionalističke klike je streljanje Zorana Đinđića, kada su zakopali nadu da Srbija može biti pristojna, demokratska, slobodna, pravna, evropska, gradjanska država.

  6. Ако се Стефан залаже за закон о невладиним организацијама како Милица не зна да постоје и секте у Србију и јако ће се бринути за децу велико разочарење а можда је још млада

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.