Ko je Stjuart Dikson, portparol Kongresa Saveta Evrope koji krajem januara dolazi u Beograd da ispita navode o izbornim nepravilnostima?

Ostavite komentar


  1. Koliko je para dobio ja ga primila nebi sta ima on da se mesa u nase stvari tesko onom ko se nada u strance

  2. Nek ode u Severnu Koreju da ispita kako su prosli izbori,cute kao zaliveni ali zato na nama manjim vezbaju strogocu,a ova nasa opozicija ide po svetu i tuzaka Srbiju jer njih drzava nezanima samo kako da smene Vucica i dodju do vlasti,e zato njih tek sad nebih glasao.

  3. Ko je upoznao strance…. ne bi prednost dao našima… kada je odnos prema poslu u pitanju!

  4. @mila
    Interpunkcija, culi ste za tu rec ? Pravopis ?
    Ne ( razmak) bih se slozila sa Vama.

  5. A sta nas briga ko je on? Izbori su nase unutrasnje pitanje! Ko ga je pozvao da dodje? Kod nas nepoznart nepozvan ne dolazi jer je to stvar kulture i vaspitanja. Ni kod njih na“ vrlom trulom Zapadu“ ne dolazis niti na vrata ulazis tako. Go home!

  6. Pa kada kradu uz pomoc policije i tuzilastva na ovaj nacin nisu izbori plus televizije deset godina stranacke a koriste nacionalnu frekvenciju sto znaci i da opozicija mora da bude na njima u skladu sa jacinom.Nebranise ovde Srbija nego lopovska vlast.

  7. Ne navedoste koji broj cipela nosi i koju pastu za zube preferira. Za suprugu ne znamo koji parfem koristi kao i boju za kosu. Molim vas sledeći put obratite pažnju na takve stvari. Veliki su to propusti.

  8. Vi vazalčići i kursisti, kao tipski pakosnici, uvek se radujete zlu . . . Ništa nećete profitirati osim prezira svog naroda . . . I samozvanstvo ne može da sakrije svu mizeriju kojom ste se okružili . . . Žalosno i jadno . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.