Ko je sve na listi Levijatana?

Ostavite komentar


  1. Drago mi je da se neko ozbiljno zalaže za zaštitu životinja, ali bi bilo još bolje da su nezavisni , dobili bi više glasova, ovako džaba…

    1. Gospođo, briga o životinjama je paravan. Oni su neonacistička stranka, baš kao i vacić i što više moći budu dobijali, a dobijaće, to ćemo više srljati u totalno državno nasilje i bukvalno ćemo do 30tih izgledati baš kao Nemačka prošlog veka. Samo umesto Jevreja i Roma imaćete strašne migrante i Rome. I za svako posustajanje države, imaćete idealnog neprijatelja, tako da koliko god oni vodili državu neodgovorno i loše, uvek će imati migrantski jastuk na koji mogu da se dočekaju. Ko može, vreme je da beži. Ovde će biti milion puta gore nego u ratu u Bosni, kada se ovakvi dočepaju vlasti.

      1. Ovakvi se neće nikad dočepati vlasti.Jer Srpski narod nije više glup i lud!!!!!

      2. potpuno tako ,vi ste genje samo sto je ovde duboko sakrivena ona jevrejska lopovska agenda komunuzma i unistnje hriscana direktno ko politicka frakcija vec su usli na zaobilazna vrata sa pavlom bihali koji je jevrej i zionista . srbi ovde se radi o infiltraciji jevreja poznatog pod skrivenim cionistickim odnosno jevrejski nacionalizam , ovde se ne radi o zivotinjama vec o jevrejima koji preko zivotinj i mrtvih ljudi kroz vekove ostvaruju svoj plan. srbi ne pecajte se

  2. Sve čovek do čoveka!
    Poznata imena koja u Srbiji predvode antivakcinalni lobi.

      1. Pa svi su protiv vakcinacije,to im je glavna stvar u programu!!!!!

  3. I tako počinje nepovratno tonjenje Srbije u slepilo mržnje i povratka načinu života 30tih i 40tih prošlog veka pod parolom ko nije desno, u mleveno meso. Ako je nešto signal da treba bežati glavom bez obzira, to je sigurno ulazak levijatanacista u skupštinu.

    1. Znaš kad će oni da uđu u skupštinu,sutra,ali malo sutra Neće dobiti ni 0,5% glasova!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.