Ko je sve na listi sa Čedomirom Jovanovićem?

Pod rednim brojem 20

Ostavite komentar


  1. Ako ovaj „oglas“ nije Danasu dobro plaćen, ja prestajem sa kupovanjem Danasa tj. finansiranjem medijskog prostora koji se potom poklanja Čedi. Pozdrav redakciji i srećan rođendan!

  2. Čudna ekipa …ali zajednički …imenitelj..je .. Čeda.
    Pobogu Vi svi dole u imenitelju Čeda, ne uživate poverenje …uz sve stečene, kupljene diplome…svejedno je…
    Ali ne ulivate poverenje nas gradjana ..da imate pameti.???

  3. Jedan sam od osnivaca ove partije i, poznavajuci poprilican br ljudi sa ovog spiska, mogu da kazem (u najblazem smislu) zalosno. Apsolutista, a sada, vec i prodana dusa, Ceda, je toliko obesmislio i devalvirao LDP (njen program i politicko delovanje), da nema vise nikakvog razloga da vise postoji. Na moju zalost i mnogih drugih, to ce se na ovim izborima i pokazati. Ni pomoc AV-a i Cedina kolaboracija sa SNS sektom nece LDP spasiti od njenog definitivnog kraja

  4. Realisto,izgleda da te zulja sto nisi na listi pa je lista zbog toga katastrofalna.Dalaeko od toga da sam Cedin fan, ali za Djilasa ,Vuka i jednog i drugog,Boska,Borka ….Ceda je drzavnik.

  5. Jos mnogo vode ce poteci Dunavom, dak nas narod ne shvati o cemu prica g Jovanovic. Misim da i nece biti ziv kada ce nas narod shvatiti sta je on hteo od Srbije!!A otrcane fraze o postenju i lopovluku, ne bih da komentarisem!! Svaka cas svakome , ali podjimo sami od sebe koliko smo posteni!!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.