Ko je sve na listi Srpskog patriotskog saveza?

Ostavite komentar


  1. Jedan od naših najboljih sportista, za koga smo svi zdušno navijali, nažalost nije shvatio vreme u kome se zemlja nalazi, a i politika mu nije jača strana, bez obzira što je pošten u nastupima. Ali, ne pobeđuju uvek pošteni. Mislim, da će biti kažnjen na sledećim izborima jer nije prepoznao tendencije demokratskog potencijala naroda, nego se vezao samo za jednu beogradsku opštinu, koja je plen i vladajuće koalicije. Mislim da će imati muke da zadrži vlast u Novom Beogradu. Volela bih da me demantuje.

    1. pa ni Šapić za sebe ne misli da je pošten, gospođo.
      Novi Beograd mu je dao Đilas, pa kada mu je okrenuo leđa sada ga tamo drzi Aca Vučić. Nikakve on zasluge nema za bilo sta, sem bazena

      1. Niko njemu nista nije dao. Na izborima 2016. godine pobedio je na svoje ime. Kada pises pisi posteno a ne da izmisljas.

  2. Parlament će dobiti zadatak da izglasa ,,status ,,Kosova i primi svu odgovornost naroda,zato je 3 %,sve će vas potrošiti Brankovići.

  3. Samo 185 imena iz Beograda!
    Malo je ,,doktore“! Hoću svog poslanika. Jedna opština jedan glas! Stop beogradizaciji!

  4. Prvi nišlija, na neprolaznom 41. mestu, a ostlih četiri na začelju liste.
    Da li Beograđana ima toliko više od nišlija, novosađana, kragujevčana, pa njih skoro da i da nema na listi?
    Po čemu su beograđani izuzetni, pa zaslužuju 100% zastupljenost na prolaznim mestima?
    Koji motiv imaju novosađani, kragujevčani, nišlije i ostali da glasaju za Šapićevu listu!?
    Po meni, ova lista se samopreporučila za bojkot.

    1. Vazno kada si ti patriota. Ovde sve moj do mojega komentarise. Da ste tako pametni Srbija bi odavno bila uredjena drzava. Zbog takvih sto se prave pametnima, samohvalci i licimeri, mi se ustvari i nalazimo na dnu u blatu!

  5. Pola rođaka, zaposleni u opštini ( znači ucenjeni ), sekretarice i njihove porodice, optuženi za ratni zločin… pa Srbijo, ko voli nek izvoli.

  6. Dakle, uhvacen covek u takvom plagijatu da je za njega i Sinisa Mali ozbiljan naucnik, i bez blama se i dalje potpisuje kao ‘doktor nauka’. Sta reci a ne zaplakati.

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 10

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.