Koalicija “Ajmo ljudi”: Predajemo večeras preko 200 prigovora o neregularnostima na biralištima u Beogradu

Reagovanje na tekst Danasa o dešavanjima u Gradskoj izbornoj komisiji

Ostavite komentar


  1. gosp.Tadicu ,sram Vas bilo.
    Očekivala sam Vas da stanete na celo kolone protiv peticije ratnog zločinca, za oslobadjanje ubice našeg Premijera I vaseg“ prijatelja“.
    Gradjani su rekli šta misle o Vama .
    Bili ste na vlasti ,pokazali ste sta ste uradili i zbog Vas je došao Vucic.
    I danas ste odgovorni zasto nismo imali jednog predstavnika za Predsednika.
    Ne možete me ubediti da ste uz narod i gradjane Beograda.

  2. Na sajtu rik.rs pročitah niz zapisnika sa mnogih birački mesta , kao i sa svog br 18 u Rakovici. Sve jasno i POTPISANO od svih članova biračkog odbora. Nema ukradenih glasova ima samo spinovanja od strane dela opozicije. U opštinskim odborima postoje predstavnici svih lista, a i oni potpisuju zapisnike. Da čujemo njih a ne odlazećeg političara Tadića.
    Ko su oni da otvaraju dzakove.

  3. На мом бирачком месту у Бгд је увек један члан жена која ради у полицији; отац јој је био доушник Службе. Она је ситуирана и очигледно нема никакве потребе да цео дан губи здравље на биралишту, али, очигледно да је са задатком тамо.

  4. Kako imaš uopšte obraza da se javljaš kad si osvojio 2,8% glasova kao bivši predsednik države

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 8

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.