Koalicija ‘Aleksandar Vučić – za našu decu’ podnela listu kandidata za izbore u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Postavicu jedno pitanje, pa molim da mi neko, mozda i gdin Roknic odgovori: Zasto niko nije TUZIO gdina Vucica zbog toga sto je sebe protivustavno stavio na celo liste JEDNE partije, kada lepo pise da to ne sme da radi. Mozda od toga ne bi bilo neke koristi, ali bi bilo jasno da Vucic nije predsednik Srbije, vec SAMO svoje partije.

    1. Ime Vučića je u nazivu liste, ali Vučić nije ni na jednoj listi poslanika i odbornika.

    2. Zato što to nije protivno Ustavu R.S. To je radio i Tadić,pa onda nisi to pitala,tada ti to nije smetalo.

  2. Da na svim nacionalnim frekvencijama objasni kako to članovi SNS, ili samo istaknuti članovi, imaju plastificirane i pečatirane legitimacije na kojima piše da imaoci istih imaju prednost kod svih vrsta lekarskih pregleda bez čekanja. Kad sam to video bilo mije dosta svega, vrh. Svaka čast za brigu o svom članstvu koji treba da žive, ostali ne moraju, mi nismo ni birači ni niko. Mi smo ništa.

    1. Ovo je strasno kralo se i ovi isbori su bili kao da su ljudi na pijaci bruka da se krkobabic jos vodi kao pups na izborima bjegovi lopovi su malo opljackali penzionere. kako po domovima tako tako i po socij. radu bruka za Srbiju a sto se Vucica tice njegovi bilboderi i Pupsa su bili na manje od 50 m izlaznog mesta to ustavom nije dozvolheno

  3. Za moju decu molim da mi Vucic vrati otete penzije, nije to u redu, niti ce ikada biti.

  4. Deca vas mole da ih ne zloupotrebljavate u politicke svrhe. Roditelji se najeze kada vide parolu onih koji su njih i njihovu decu onomad pozivali u rat. Deco,bezite odavde,ovde je sve sto je bilo cisto uprljano,pa i ta lepa rec – deca.

  5. Sad se vidi, sad se zna! jedno pitanje za opoziciju: jel cete reci da je i ova podrska imaginarna i izmisljena ili cete ipak biti malo kretaivniji u smisljanju gluposti?

  6. vučević i u republičkom i u gradskom parlamentu. Pa dajte ga onda i u pokrajinski pa neka tuče tri plate. Zaslužio je za onu prijavu policije prvorođene braće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.