Koalicija NADA: Sraman zahtev da se u Hrvatskoj zabrani uvoz proizvoda iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Mislim da je zahtev Hrvatske na mestu,i da to treba pratiti ceo region iz okruzenja da bi dodatno pritisli Vucica da prizna genocid kao sav civilizovani svet ,iz sudske presude

  2. Problem je sto se sankcije ne bi uvele zarad Srebrenice, ona je samo povod sto je najzalosnije jer je to onda zloupotreba. Sankcije se uvode zbog neskrivene zelje mnogih i izuzetno brojnih krugova u Hrvatskoj da se trajno istisne bilo kakva saradnja sa bilo kakvom Srbijom (tj. vlasti). Isto smo slusali od njih i pre Vucica.

  3. Mi smo neverovatni ljudi,nama svi smetaju i rade nam o glavi,pa šta ako ne žele našu robu,svet je veliki….Mi smo anđeli zemaljske kugle,mi smo dobrotvori i humanisti,a svi ostali hulje i idioti.Evo nam tržišta u Albaniji i Makedoniji….kako smo mi smešni i žalosni.Šra nam radi ova vlast i njen vođa….

  4. Taj ,,genocid,,će nas pratiti sledećih 500 godina,gde su prijatelji Vučića iz Evrope…..e,nema on prijatelja,izgubio je i to što smo imali….

  5. U Hrvatskoj nitko ne zna za ovu inicijativu ove zastupnice koja realno nema nikakvu relevantnu tezinu pri odlucivanju. Nitko u Hrvatskoj ne zeli zaustaviti trgovinu da RS.

  6. Samo 10% proizvoda iz Hrvatske zabraniti za mesec dana.Sa tim bi prepustili da se u Hrvatskoj resi pitanje uvoxa robe iz Srbije.

  7. Drzava Hrvatska nema pravo da nekog optuzuje za genocid, usled istorijske cinjenice da je bila genocidna drzava u drugom svetskom ratu.Pored nekoliko drzavnih stratista,postojala su strasna stratista diljem te drzave gde su u jame bacani preklani,maljem utuceni ili zivi,starci,zene i deca.

  8. Valteru prvo nas neplasi svapskim imenima nego se predstavi kao covek a sto se komentara tice naplatni rampa je zagantovana danas sutra prejosutra zagarantovano. Zastita je sjajna dok traje a opasno je kafa se na nju navikne a ona iznenada izmakne.

  9. Gospodine Valter da li to znaci da su zrtve iz sela Kravice zive s obzirom da vi verujete tom istom sudu koji je vama slicnog gospodina Orica oslobodio kao neduznog postenjacinu.

  10. Za sve je kriv kralj Aleksandar, kada je ujedinio srbe, hrvate I slovence u kraljevinu, a kasnije u Jugoslaviju, trebao je misliti na buducnost Srbije, a ne samo u svoju korist…

  11. Sreca samo sto onaj slepi miš „krenuo“ iz Vuhana. Znaci mogli su da kazu ma koronka potiče iz Srbije,daj da im bacimo atomsku.
    Ama za sve kriv Vučiċ,Srbija,Matija Bećkovic,Draza Mihailovic….
    Evo za par godina ima da bude ovako: I tako je Knez Lazar sa svojom osvajackom vojskom krenuo na jadan turski narod i nakon sto su ih pobili nabijali su turke na kolac, a kasnije u predgradju Istanbula napravise Ćele kulu od njihovih glava….

  12. Da je pameti,pa da nasa vlast uradi isto tako, pa da jos i otkupi i istera sve Hrvatske firme iz Srbije, da uvede prelevmane na svaku robu iz zemalja koje napadaju Srbiju za sve i svasta.Kako su krenuli optuzice nas i za globalno zagrevanje.

  13. Znas kad ce da zabrane? Kad im njihovi privrednici koji drze pola Vojvodine i gomilu drugih velikih firmi po Srbiji (Imlek, Soko Stark, Grand kafa, Frikom…) budu dozvolili! Pa oni ce biti na gubitku!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.