Koalicija "Pančevo protiv nasilja - Biram Borbu": Građani imaju priliku da kazne bahatu i uzurpatorsku vlast SNS-a 1Foto: Radmila Briza

Koalicija „Pančevo protiv nasilja – Biram Borbu“ poručuje svim Pančevkama i Pančevcima da na predstojećim lokalnim izborima 2. juna imaju jedinstvenu priliku da kazne jednu vrlo neodgovornu, bahatu i uzurpatorsku vlast Srpske napredne stranke, koja razara naš grad duže od jedne decenije.

– Pozivamo sve sugrađane da nam se pridruže u borbi za slobodno Pančevo, da ne stoje mirno i po strani već da se bore za svoju budućnost i budućnost svoje dece u svom gradu i u svojoj zemlji. Pozivamo ih da izađu na birališta u nedelju, da iskoriste svoje biračko pravo i da glasaju za jedinu opozicionu listu Pančevo protiv nasilja – Biram Borbu pod rednim brojem 3 – saopštili su iz ove koalicije.

Koaliciju „Pančevo protiv nasilja – Biram Borbu“ čine Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani i Pokret slobodnih građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari