Koalicija Za kraljevinu Srbiju: Srbija mora da ostane vojno neutralna

Ostavite komentar


  1. Koalicija za vuciceve izbore i ostanak na vlasti milom ili (narocito) silom !

  2. Vojno neutralni? Hoće li krlj da vodi ove sa slike sa sobom u bežaniju ili će sam?
    Karađurđevići su najveće kukavice. Prvo dizali bune pa onda pobegli preko Save te ostavili narod i ustanike da ih turci na tenane pobiju.. U balkanskim ratovima ih spasila Grčka i Bugarska u prvom, a u drugom Grčka i Turska. U prvom svetskom ratu su pobegli glavom bez obzira sa vojskom da ih čuva usput, a žene i deca ostali na milost i nemilost austrougarima. U drugom ratu opet bežanija. Te kukavice treba jednostavno ignorisati i zabraniti bavljenje politikom.

  3. Steta sto sasvim uvereni da je ova POKS opcija skupina laznih monarhista, citaoci „Danas“ uglavnom preskacu vesti o njima i ako se i pojavi poneki komentar onda je izricito negativno orijentisan cak i prema ideji o uspostavljanju parlamentarne monarhije. Zbog toga mi je zao sto ce mali broj ljudi imati prilike da se osvrne na moj komentar (naravno ako se uopste objavi) da bi srpski narod/drustvo i samim tim drzava bez obzira na formu uredjenja bili danas u 180 stepeni boljoj poziciji da se nisu napravile dve katastrofalno razorne istorijske greske. Jedna je rusenje potpisanog Trojnog pakta 1941 god a drugo je namerni propust da upravo Srbija nije zatrazila jos davne 1990.god da prva,pre svih ex SFRJ republika pristupi NATO .paktu. Koliko bi samo ljudskih zivota i materijalne stete bilo spasrno a o ostalom da i ne govorimo,dugacka je i kompleksna tema

  4. Ово је дакле јуловска опција за љубитеље круне?…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.