Koalicija Za Kraljevinu Srbiju: Svim ratnim veteranima dati borački dodatak

Ostavite komentar


  1. Ovi su uporni da nas vrate u Srednjovekovlje, kada su vladali carevi, kraljevi i razni drugi zlotvori. Možda veruju da ovaj narod i nije za ze neki napredniji vek?! I ovako smo postali Cirkuska družina za napredni, normalni svet, pa hajd sad sad nazat, opet iz početka.

  2. „Čuvaćemo mir ove zemlje, ali ćemo nagraditi one koji su ratovali za našu slobodu. Svim borcima ćemo dati borački dodatak.“ Za koju su se to slobodu borili? Na teritoriji Srbije nije bilo rata. Ko su ti SVI borci? Ako su bili profesionalni vojnici, onda im je to bio posao. Ako su bili dobrovoljci, onda NISTA. Zato sto najvise zahvaljujuci njima nosimo odijum ratnih zlocinaca. Nadoknadu su zasluzila samo ona deca koju su nasilno mobilisali i poslali u rat bez ikakve obuke. Da nam se ne bi „dogodili“ hrvatski branitelji

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.