Koalicioni partneri o Đilasovom pozivu Vučiću na razgovor o Beogradu: Iznenađenje, jer je stav koalicije da sa SNS nema razgovora

Koalicioni partneri o Đilasovom pozivu Vučiću na razgovor o Beogradu

Ostavite komentar


  1. zasto ne sve radi pobede i volje naroda ako treba ponovo ponovo sta tu izvodite bre

  2. Prevrtljivost srpske politike i političara. Po ko zna koji put sam uveren da je uslov da se bude političar – biti prevrtljiv i totalna amnezija. Zato ni jednom jedinom političaru ne verujem. Jedini čvrst princip za njih je ketmanski mentalitet.

  3. Politika je posao, ne ljubavna veza. Kako može da se ne razgovara sa strankom koja ima toliko glasova i ljudi na državnim funkcijama i poslovima? Sa njima se mora razgovarati i ako ih ne podnosite.

  4. Ne mogu da verujem da političari ne razumeju, a još manje da Danas ne piše kako je stvarno bilo. Voditeljka je pitala da li bi o novonastaloj situaciji razgovarao sa Vučićem i on je rekao da je spreman za razgovor – nije rekao da poziva Vučića na razgovor.
    Možda neko misli da su to nevažne finese, ali apsolutno nije tako. Suština je u detaljima.

  5. U slucaju dogovora o ponavljanju izbora to bi trebalo da se dogodi samo ako bi se otvorile nacinalne frekvencije i eliminisali fantomski biraci, ako i otklonili zastoji uoceni na ovim izborima (npr. mali broj paravana pa se pravile guzve)

  6. Lepo je objasnio Jovo Bakić, „Đilas i Vučić su dve frakcije jedne iste oligarhije“.

  7. Istina je, da ga je voditeljka pitala, da li je spreman da razgovara sa Vučićem, a on je Vučiću „nabacio na volej“ i ovaj će na svojoj televiziji sat vremena mlatiti u vezi procedure i Izbornog zakona, Đilas je pogrešio.

  8. Oduvek sam zagovornik razgovora i pregovora, ali sa Vucicem nikako ne razgovarati o bilo cemu!

  9. Ala ala koliko teorija i praksa sve za rad neke fotelje , da ne povjerovati jučer jedno danas drugo jel to moguće što bi rekao Mladen Delić ha ha ha

  10. Ovaj Đilas je totalno prolupao. Da li je on svestan da to sve kosta na ustrb naroda i toga da bi on dosao na vlast da još krade.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 8

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.