Kocijančić: Primena dogovora, a ne ultimatum

Ostavite komentar


  1. Сад сам збуњен. Не знам да ли лаже Вучић, Маја Коцијанчић или обоје.

  2. Pa nismo mi budale da ne vidimo sta vi hocete i sta vi radite,smisljeno pravite sve ove carke na Balkanu.

  3. Ne verujem da je taj dogovor postignut, ne može on biti jednostran, ako srpska strana nije ga potisala onda nema dogovora.

  4. Nejasna je g,Kocojančić, šta znači da je Srbija dobila potpunu dozvolu i privremenu jurisdikciju za postojeću mobilnu mrežu, da li je izgubila vlasništvo i šta je privremena jurisdikcija, to znači posle nekog vremena može joj se sve oduzeti.

  5. Kada je tuđa imovina onda je lako ovako pričati kao ova drvena gospođa,nešto se nesećam da je takav ton bio kada je njihova imovina bila u sporu sa hrvatskom.Telekom je srpska kompanija i tako će ostati.

  6. Daj Boze da ovo sto je izjavila Maja Kocijancic je istina da Srbija nije stavljena pred nikakav ultimatum. Jer su bar do sada sve njene izjave uvek bile nejasne.Iskreno se plasim da izjave koje dolaze iz EU nisu dvolicne kao i mnogo puta do sada. Nadam se ovog puta je rekla istinu, da do dogovora moze doci.Koliko vidim da i Aleksandar Vucic gaji nadu da do popravljanja dogovora moze doci.

  7. Pa nismo mi bas toliko glupi da ne vidimo da je to ultimatum, velika dvolicnost je ovde u pitanju.

  8. A mi kao naivni pa ćemo da poverujemo u to što nam kažete, ovo što radite je sve samo dogovor nije, a vi možete pričati šta hoćete.

  9. Sve je nama jasno šta vi hoćete da postignete, ali verujte da u tome nećete uspeti. Mi nismo maloumni pa da ne možemo da vidimo šta zapravo radite. O kakvom vi dogovoru pričate, kad sve ide na štetu Srbije?!

  10. Koji to dogovor da se primene Kocijančičeva? Kad nigde ne piše da treba da se mi odreknemo ove naše uzorne kompanije. Ne vi želite jedno da se podpiše a posle da tumačite kako je vama volja. Na to što pre da zaboravite dolazi neko novo vreme koje vam ne da da čak ni uobražavate da ste bitni i da jedini vi odlučujete o sudbini Srpskog naroda na Balkanu.

  11. Dogovor je i postojanje Zajednice srpskih opstina , to ste zaboravili gospodjo Kocijancic , manite se licemerno diktatorskog stava kojim pricate samo o onom sto vas zanima.

  12. U Briselu je već postignut dogovor ni nikakva njegova izmena ne bi smela da dodje u obzir.

  13. Prihvatajuci da bude premijer Vucic je pristao i na sve ovo sto se od njega danas trazi a sve ovo o papirima i ultimatumima je samo pravdanje kao to mora da uradi a on nebi, pa oni su se odrekli i imovine srpske pravoslavne crkve na kosovu sto DS nije hteo. da prihvati

  14. Koji dogovor ?! Onaj koji preko noci menjate i onda kao nije u pitanju ultimatum! Vi ste gospodjo odavno pokazali da ste pristrasni ,kada su druge strane u pitanju! Prestanite da se poigravate nasom inteligencijom!

  15. Kosovo i Metohija je izgubljeno Kumanovskim sporazumom 9. juna 1999. čime je prestalo NATO bombardovanje Srbije. Nenad Popović bi da nastavi gde je Sloba stao. E pa neće da može. Do kraja oktobra oboje dece šaljem kod sestre u Kanadu. Topovskog mesa nemamo više, ni za kralja ni otadžbinu, ni za Šešelja ni za Vučića ni za Đurića ni za Popovića.

  16. Mi sve svoje obaveze ispunjavamo i stvarno ne vidim zasto se sada ovako dvolicno ponasaju prema nama.

  17. Svako moze na svoj nacin tumaciti dogovoreno.A svi su svesni da je Srbija u sve to ulagala…

  18. Dosta nam je vise dvostrukih arsina i mislim da je na delu licemerje EU koja nikako da iste arsine primenjuje kod Srbije i Kosova koje uvek stavlja u superiorniju poziciju.

  19. Pa malo mi ovo ..smrducka ili bih bar zelela da je tako. Ne da smrducka nego gnori .

  20. Jako licemerno!!! A sta je ako nije ultimatum? Srbija ce svakako stititi svoje interese!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.