Kocijančič: Ukinuti takse, nastaviti dijalog

Ostavite komentar


  1. EU stvarno izgleda kao tigar od papira i Kocijanciceva ne treba vise da ponavlja svakihh nekoliko dana jedno te isto nego da jednostavno ukine redovnu novcanu pomoc tj. sankcionise ovakvo ponasanje KiM.

  2. Sada je sve na Haradinaju i Tačiju, ukoliko ukinu takse treba nastaviti dijalog i uraditi šta je najbolje za Srbe na Kosovu i Metohiji.

  3. Srbiju,kakva je danas,jedino Evropa moze da spase.A da bi je Evropa spasla,Vucic mora da potpise „sveobuhvatni pravno obavezujuci sporazum o normalizaciji odnosa“.Sto ne podrazumeva, PRIZNANJE,nego ponasanje prema Kosovu onako kako se ponasaju i drzave koje ga nisu priznale Sve dok ne bude radikalnog zaokreta u politici prema Kosovu,sve dok Vucic i dalje bude tvrdio da „Kosovo nije izgubljeno“ i da ne mogu oni da dobiju sve a mi nista“(podrazumevajuci pod tim trgovinu teritorijom,)sporazum sa Albancima nece biti potpisan.A bez tog sporazuma,sa „zamrznutim konfloktom“Srbija ce se potpuno okrenuti Rusiji kao alternativi.A sta to znaci,ko prezivi,pricace.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.