Da li režim doseljava birače u Beograd pred izbore?

Sagovornici Danasa o tvrdnji Demokratske stranke da je za samo pet meseci prebivalište u glavnom gradu prijavilo 28.245 lica

Ostavite komentar


  1. Upravnici zgrada, odnosno odgovorni stanari, trebalo bi da pokupe glasačke listiće koji dolaze poštom i da unište one koji su naslovljeni na nepostojeće ili tek pridošle nove stanare.

  2. Pa to rade svuda, u selima po Vojvodini, okolina Sombora , odakle sam , znam to provereno, znam ljude koji menjaju mesto prebivališta, sami mi rekli i smejali se, onako uz put sami sebi

  3. Pitanje nije da li režim radi to i to, nego konstatacija da se sprema izborna krađa i da sve antirežimske stranke zauzmu zvaničan stav po ovom pitanju i pritom obaveste EU o ovoj krađi u pripremi. Birački spiskovi su alfa i omega svih izbora.

  4. Da.
    Dovoljno je da po svojim ulazima,zgradama vidite ko se doseljava.Ili su iz BiH ili sa severa Kosova.Takodje,setajte malo.Cucete da Beogradskim ulicama preovladava Ijekavica tj. Bosanski dijalekt.

  5. Pa, naravno… Eno red na Rači, bar 50 km. Kako vas, bre, nije više sramota da lažete?

  6. Scenario je ovakav: lokalna šefica SNS-a ima stan u BG i na njega ima zadatak da prijavi 30-tak glasača. Dobijaju privremenu potvrdu da su predali papire za promenu prebivališta i sa starom adresom stanovanja u ličnoj karti 2016g. imali su pravo glasanja. Na dan izbora je spreman prevoz i jedna crvena u znak zahvalnosti i „podrške“ SNS-u. Da još dodam da je pomenuta šefica i biznismen godine bez jednog jedinog prijavljenog radnika, da dobija uvek subvencije i da preko nje mogu da se „srede“ papiri za subvenciju ministarstva poljoprivrede. A šta radi opozicija, pitate se? Pa oni maštaju da sjaše Kurta i uzjaše Murta! Tuga!

  7. Vaše mišljenje je da ako se doselim u Beograd, da mi unište listić, jer sam nov?! Je l razmislite pre nego nešto kažete ili samo lupate?

  8. Većina koja se doseli se iz ostatka Srbije i promeni prebivalište. Sa druge strane, imam mnogo prijatelja koji su otišli u inostranstvo i pouzdano znam da većina njih nije odjavila prebivalište. Tako da je sasvim moguće da po papirima izgleda da se u Beograd svake godine doseli 10.000 ljudi više, nego što se odseli.

  9. Da li se samo u Beogradu glasa ili u celoj Srbiji. Dosta više sa izmišljotinama i lažima,naučili ste se više.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.