Koga je specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan označio kao „destabilizirajući“ faktor za aktuelne tenzije na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Bez Merike nema resenja zato je bolje dogovarati o svim pitanjim koje se tice odnosa Beograda i Pristine.

  2. Ескобар-,,Албанка,,-косово-договор,на шта вас асоцира?

  3. Kosovo je Srbija i nema drugog odgovora i dogovora . Vi ste stoka koja samo zna za silu ali sada će Rusija da vam pokaže šta je sila.

  4. Sta vredi kad EU i Amerika ne mogu naterati Kosovo da sprovede potpisano.

  5. A šta kao Kosovo može da bude država u državi? Beži bre deda u kukuruze…

  6. Руса нема на КиМ а тамо врви од Американаца, Енглеза и осталих западњака, па како онда ови први „дестабилизују“ или су и неприсутни толико јаки или су ови други неспособни и плачљиви?

  7. ZSO je dogovrena i dogovor je odavno potpisan. Ne vidim šta tu ima da se ponovo dogovara? Ako pretenduješ da si država onda moraš ispunjavati međunarodne obaveze inače u protivnim nisi država. Ako se ne slaže sa ustavom Kosova neka promene ustav, kao što ćemo mi morati kad budemo na kraju priznavali tu državu.

  8. Postojanje tog „donjecka’ na Kosovu odnosno te ilegalne tvorevine koju sponzorisu Amerikanci je glavni izvor destabilizacije kao i pokusaji da se ista legitimise kao drzava. U pitanju je jos jedan americki spoljnopoliticki promasaj koji se nece brzo resiti a narocito ne tako kako to Amerikanci i Albanci prizeljkuju.

  9. Грађани Србије не могу да буду мањина на сопственој територији.

  10. Или овде коментаришу 16-годишњаци или идиоти без мозга. Косово је постало суверена држава због наших злочина против човечности и идиотске идеологије. И даље настављамо да трујемо омладину истом идеологијом.

  11. Ako je lako odvajati dio od neke države pa ustupiti nekom drugom, nek to uradi Amerika i druge zemlje Evrope. Ako se nije dozvolilo da se Španija cijepa kek se onda i Srbija ne cijepa. Kosovo može i dalje da ostane pokrajina u Srbiji

  12. Diskusije po pitanju Zajednice srpskih opstina vise nema, to je zavrsena i potpisana stvar, samo sto SAD podrzavaju Albance da do formiranja ZSO ne dodje ili da se Srbima nekako podvali.
    Nije moglo bez pominjanja Rusije.

  13. Amerika je okupator svugde gde izazove rat.Ocigledni okupator ,a nato zlocinacka organizacija.

  14. Glupi amerikanci, samo Rusija I Kina su vam krivi za sve, jer vam se ljulja imperija

  15. I po ustavu RS kosovo je deo Srbije i sta ce mo sad? Koja oholost ali jos im se moze nadam se da nece dugo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.