Koga je uhapsila policija ministra Gašića čijoj smeni je posvećena sutrašnja sednica Skupštine: Kosovski specijalci na teritoriji Srbije ili pogranična policija na Kosovu?

Ostavite komentar


  1. Srećom,postoje sateliti i sve se vidi!-Još jedna bruka srpske nazadne sranke!

  2. Predstava da bi se demonstrirala „vrednost u vladi“ bate santosa. Ko god je sluzio vojsku kad pogleda „kosovske specijalce“ jasno mu je da je ovo najobicnija glupost. Upad u Srbiju sa plasticnim kesama i onakvom „teroristickom“ opremom? Stvarno smesno sto veruju da je narod toliko glup da poveruju u to.

  3. S obzirom da su nasi, na zalost, mogli da smisle i ubistvo mladica u Pandi i da okrive druge pre 20 i kusur godina, nista me ne cudi da je i ovo bespotrebna vratolomija koja ce nam se obiti o glavu.

  4. I precednik se kune u satellite a sta su snimili ameri znaju a postupice kako oni hoce

  5. Joj Koraću ! Da si živeo u Hrvatskoj ’90 i ’91 znao bi ko je hteo rat i kako se ponašao i šta je radio Srbima. Sećaš se hrvatska strojnica na hrvatskom ramenu. Nikakve veze to nema sa Miloševićem. Jel ’41 postojao Milošević, jel ’71 postojao Milošević!?
    Jel Milošević dovodio ustašku emigraciju nazad u Hrvatsku?
    Pa vi ste govorili da je Kosovo demokratsko pitanje, a dok ste vi demokrate bili na vlasti oni proteraše još Srba i proglasiše nezavisnost. Jel i zato kriv Vučić i Milošević?

  6. Tokom gradjanskog rata na teritoriji bivse YU, Tudjman i Milosevic su dogovaralu „bussiness oportunities“ tzv. dzigi migi vazdan pun deviza, i diktirali tenziju zimedju zaracenih strana. Svaka slicnost danasnjih dogadjaja na Kosovu, ukljucujuci i ove zalutale „sumare“ neodoljivo nije slucajna! Jadni oni ljudi na KiMbcija sudbina zavisi od ovakvih politicara. No kako rece Karl Marks, „Svaki narod ima onakvu politicku vlast kakvu zasluzuje“, prema tome, u subotu svi na ulice ili cemo i dalje gledati ovu politcku sapunicu

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.