Koha: Autonomija ZSO odnosi se na Trepču i Gazivode

Ostavite komentar


  1. Treba da se formira ZSO zbog povezanosti i lakše saradnje. Svima je jasno zbog čega je Kosovo interesna zona.

  2. Srbija u svom Ustavu ima obavezu da se poštuju svi međunarodni akti ratifikovani , a to znači da to važi i za južni deo tzv Kosovo ,i oni imaju primat u odnosu na akte Ustavnog suda Kosova .

  3. Njihovim „igrama“ nema kraja–kao ono–igre bez granica…
    Vide ce se sta su smislili.

  4. Jezero Gazivoda je za Srbiju životnog značaja ali , albanci su Gazivodes branili krvlju jer znaci vise, znaci teritorijalni integritet. Čak ’99 smo bili svjesni da ko raspolaže vodom jezera Gazivode živjet ce , a ko ne, njemu nema spasa
    Radi Trepće i Gazivode Milosevic je doveo na Kosovu vise od 100 hiljade vojnika vojske Srbije , policajaca i pripadnika paravojnih formacija koji su činili genocid i zvjerstva zato Srbijo , dalje ruke od jezera Gazivode i od Trepće
    Dalje ruke od Kosova …!

    1. @luma

      Gazivode, Kosovo, Trepca…. Sve „drevni aljbansko-ilirski nazivi“ zar ne?Niste vi Albanci branili teritorijalni integritet nego ste hteli pljacku da prosirite na citavo Kosovo. Te veljikoaljbanske mitoman bajke o „borbi za slobodu nevinih Albanaca“ pricaj tamo gde vas JOS ne poznaju.

  5. Trepca koja funkcioniše odvojeno i jezero Gazivode predmet su razmatranja na sastanku Upravljačkog tima zajednica srpskih opstina, jer tu je vecinski srpski narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.