Koha ditore: Nova igra Srpske liste, posle izbora novi gradonačelnici će podneti ostavke

Ostavite komentar


  1. Pa dobro neka daju ostavku ali pre novih raspisaivanje izbora proglasiti serpsku listu CITAJ (SNS listu koja prestavla interese A.V a ne serpske manjine na kosovu) ne ustavnu na Kosovu i kraj price i nece moci SNS LISTA da ucestvuju o novim izborima pa posle neka igraju zertvu kao sto ira njihov poglavica u beograd !!!

    1. Srpska Lista, svidjalo se to Vama Albancima ili ne, ce ucestvovati i to sa istim kandidatima na izborima u maju za cetri srpske opstine i necete uspeti da instalirate nove Komsica koji ce biti izabrani albanskim glasovima. I nemate nikakvo zakonsko pravo da zabraniti politicku partiju koja je treca po snazi i jaca of Tacijeve DPK i Harjadinove Alijanse… zajedno.
      To da Srbija moze da pomaze pojedine partije je sasvim legitimno i legalno i po ustavu R.Kosovo (upravo je neustavno nametanje takse of 100% Srbiji i BiH jer nije dobila podrsku Srba u Vladi i Parlamentu kao i neustavno izglasavanje formiranja Vojske Kosova) i ucestvovati su na izborima i SPS, i SRS i DS, pa SPO, samo Vas sada buni jedinstvenost Srba i ostvarila se najzad nocna Mora svih Srbomrzaca na celu sa Albancima: „Ne daj Booze da se Srbi sloze“…
      P.S. Citao si „Kosovaru“ (Jer kakva je to nacija bez jedinstvenog naroda, teritorije, jezika, kulture i religije) moj komentar u kome me je Vucic doslovice citirao o tome da: „Srpska Lista treba izaci na izbore a posle neka daju ostavke ako hoce, i tako u nedogled“… sto znaci da Vucic cita moje komentare (ili mozda mislis da se Vucic krije ispod moga nika) pa uzim sebi za slobodu da see najzad krene sa izgradnjom kanala Ibar-Raska-Ibar kojim bi see kod Ribarica skrenuo Ibar i isusilo Jezero Gazivode koje Srbima i stpskoj zajednici na KiM ili R. Kosovo, nista ne znaci vec samo kocnica svih dogovora i pregovora. Kada Pristevci pocrkaju od zedji, Kosovska Dolina postane Sahara i zapale se termo elektrane „Obilic“ drukcije cete pesme pevati.

      1. Ako ovo stvarno ne pises zbog poznatog serpskog inata stvarno ama stvarno si na debeli mentalni problem nema ti spasa !!!

        1. Kada presahnu argumenti onda pocne etiketiranje.
          Sta tacno nije istina u onome sto sam napisao? Molim Te odgovori mi. Stavku po stavku…
          Sve je ovo sto sam rekao odavno poznato i lako je proveriti.
          Ako je u pitanju „Isusivanje“ Jezera Gazivode, dobro znas da zbog njega nisu zazivele ZSO bas zbog upravljanja i ubiranja profita od utroseni vode (jezerom bi upravljali Srbi iz Zubinog Potoka i novac od nadoknade za utroseni vodu bi isao u opstinsku kasu Zubinog Potoka kojoj Pristina, Kosovska Dolina i TE Obilic za ovih 20 godina duguju oko 800.000.000 evra) kao cinjenica da teritorija na kojem je izgradjena brana i vodom potopila nikada nije bila albansko ni u vreme Otomana ni Kvislingske Velike Albanije a da je Jezero Gazivode toliko vazno govori i cinjenica da ste se 1957.god. odrekli Kosovskog Sreza tj. Bujanovca, Medvedje i Preseva naseljenim iskljucivo Albancima i koji su sem Medvedje uvek bili u Kosovskom Vilajetu (Sandzaku) u vreme Otomana i bili u sklopu Belike Albanije a posle oslobodjeni pripadali Kosovskom Srezu.
          A sta mislis da za ovaj projekt nista ne radi i da je to samo moja suluda ideja? Vec smo tako nesto „Uspesno“ isprobali ovih dana na Jezeru Zaovine – proguglaj malo…

          1. Stvarno prestao sam da citam davno tvoje komentare jer sam video da si pristalica onog „NIKO NESME DA VAS BIJE“ a i njegovog ministra informisanja koji vas je perao mozag sa propagandom sa svojim „mediama“ to je graota da zoves medije to su ZOONA SUMRAKA OD MEDIE samo se pitam kada ulazite vi vucicevi botovi da citate na ovaj jedeni list DANAS kako vam se cini kao da ste ulazili na totalni drugi svet na svet realnosti .

          2. A STA ZA ONO TREPCA RADI beograd SE GRADI I TO JE BIO NA TGERITORIJE KOSOVA I SVE STA JE RADILA TREPCA NISTA NIJE OSTALO NA KOSOVU NEGO SVE U TADASNJOJ CENTRALNOJ SERBIJI NISTA NA KOSOVO AMA NISTA , A STO SE TICE TEORIJAMA KOSPIRACIJAMA O TOM JEZERU TO VAM BOG URADIO , NE URADI DUGIMA RUPU JER CES SAM SEBI PASTI NA TO TO JE BOZIJA PRAVDA .

          3. I tebi i tom komentatoru koji koristi pogrdni naziv za Srbe cu porucio da prvo ja sam se protiv Milosevica borio i izborio nazalost pri tome izgubio svoj zavicaj.
            A o paroli „Trepca radi Beograd se gradi“ to je jedna of supljih parola bez ikakve osnove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.