Koje države (ne) priznaju nezavisnost Kosova

Pitanje međunarodnog priznanja nezavisnosti Kosova podelilo međunarodnu zajednicu

Ostavite komentar


  1. Kada Nuši

    srpsko groblje ruši

    pomaže mu Gaši

    jer se Nuši plaši.

    I ljatifi i Majanci

    i ostali indijanci.

    I Keljmendi i Krasnići,

    veseli mladići.

    Onako, za svaki slučaj

    došli Sejdi i Oručaj.

    Blago meni

    i Hiseni.

    I Kurteši

    pa se smeši.

    Ajde hrabri junak Nuši, ruši…

  2. Siguran sam da ce, ove drzave koje ne priznaju kosovsku nezavisnost, kod odredjenog broja gradjana Srbije, posebno onih koji su „drzavljani“ one „druge Srbije“ , biti omrazene jer, „rade za Vucica“. Ludilo je toliko uzerlo maha tako da se granice izmedju normalnog i nenormalnog vise ni ne naziru.

  3. Da li su drzave pod rednim brojem 34 (levi spisak) i 59 (desni spisak) razlicite? Imaju isto ime! Izgleda da spiskovi nisu azurni.

  4. drzave koje priznaju Kosovo, su najrazvijene drzavw sveta: SAD. Nemacka, Japan, Engleska, Francuska. Turska i druge. dok one koje ne priznaju sem pojedinih imaju vlastite probleme, kao sto su Spanija sa Katalonijom, Slovacka, Rumunija sa Trasilvanijom tj, Madjarima koji su vise od 2 miljona i dr. Prema tome Kosovo je u prednosti.!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.