Koje uslove mora da ispuni Tonino Picula da bi se kvalifikovao za susret sa Vučićem?

Ostavite komentar


  1. Prvo da se Picula javno pokaje i izvini za sve što je rekao protiv države Srbije i njenih građana.

  2. Ispunio je osnovni uslov za uhlebljenje. Čovek bez zanimanja i karijere, aparatčik i birokrata, kao i svi evropski službenici. Biće masno plaćen da ne radi ništa. Ne pravite od takvih pajaca ozbiljne ljude.
    A Vučić je naš domaći problem, koji mi moramo da rešimo.

  3. Smatram da Srbija treba da neguje prijateljske odnose sa EU i sa susedima. Nasa vlast to odavno ne cini. Ona je samo deklarativno za ulazak u EU, izgleda da pravna i gradjanska drzava njoj ne odgovara. Sa susednim drzavama (HR, BiH, CG) ona godinama odrzava lose odnose. Nas predsednik nikad nije otisao u Zagreb, Sarajevo, Podgoricu. Nit je pozvao i ugostio njihove predsednike. Prema njemu, mi smo ugrozeni od « zlocestih suseda ».

  4. Јадна је држава у којој председник мора да прима сваког потрчка са запада, онда то и није држава, већ колонија која прима налоге.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.