Koji miris Vučića vraća u detinjstvo?

  1. Predsednik Vučić je jednom prilikom rekao da ga miris pečenih kestena vraća u detinjstvo. Ovaj miris mu budi uspomene na vreme kada je kao dečak uživao u jesenjim danima, kada su se kesteni pekli na ulicama i trgovima. Ova jednostavna i nostalgična asocijacija često podseća na toplinu porodičnih trenutaka i jednostavnih radosti iz mladosti.

  2. Kad god je u restoranu nema žive duše nigde osim njega i onih koji su sa njim u društvu, najčešće S. Mali. Eto ni na ulici (subota!) nema ljudi, zato su tako i slikali. U nekoj normalnoj državi, predsednik bi izašao da se sretne sa građanima i možda usput kupi kokice. Džabe ovo nameštanje i kao opuštena atmosfera, kada znamo da nije trako!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.