Koji poziv je bivši predsednik Srbije uputio sadašnjem?

Ostavite komentar


  1. Tadić ne kapira da Vučić nema vremena da porazgovara sa momkom. Vučić je prezauzet stotinama aktivnosti koje mu nisu u nadležnosti i zbog kojih je ovaj momak u stvari pred vratima njegove kancelarije.

  2. Mnogo je slicnosti.

    Isto tako je Dragan Maric iz Valjeva strajkovao gladju ispred Andricevog venca. Niko ga nije konstatovao, a on je kasnije napravio tesko krivicno delo.
    Sto nije smetalo da njegov sin Vladimir Maric postane sef kabineta MSP Mrkica, pa ambasador u Indiji, pa pomocnik ministra Dacica…

  3. Boris Tadić vasa je to sramota da decka naterate da štrajkuje za po neki vas poencic. Jadno od vas.

  4. Vucic ce da uradi sta on smatra da je dobro, a ne Tadic da mu prica sta je skandalozno i sramno ponasanje, kako licemerno.

  5. Čudo da nije tražio od Vučića da se kao on izvinjava svim komšijama. Da je predsednik, verovatno bi se i Kurtiju izvinjavao.

  6. Ja i ne citam tekst, vidim Propalog Borisa, proziva usoesnog Vucica. Da je znao, uradio bi nesto za Srbiju. Verovatno ga N1 placa lepo. Cuti bre covece, jadan si.

  7. Vučić je ZLO nemisli on o mladima i budućnosti države njemu su važni penzioneri jer mu donose glasove !

  8. Razgovarace predsednik sa njim, ne mora bivsi predsednik da ga savetuje.

  9. Decak iz Nisa je verovatno nateran da radi to sto radi, zarad necijih politickih poena.

  10. Dragi Dimitrije, tebi velika podrška, AV nema nameru da te primi, mi smo sa tobom građani Srbije i zato ja te molim da sačuvaš svoje zdravlje i prekineš gladovanja. Mi moramo da pobedimo ovu vlast i zato si nam potreban, srdačan pozdra.

  11. Nedavno je Dragan Bjelogrlić u intervju za „Danas“,lepo opisao „stanje“ u kom se nalazimo !! Da se podsetim(o) !! Citiram:“Ono što se dogadjalo posle 5-og oktobra a naročito posle ubistva Z.Djindjića,je zločin a ivo što danas živimo,je kazna“ !! Tačka !!!

  12. Ja sam mislio da je g. Vucic uputio poziv gradjanima da dodju na razgovor da vide zajedno kako da rese probleme u drustvu a koje gradjani traze. Znaci opet je bila prica radi price bez stvarnog poziva, dokaz je ovaj student. Ziveli

  13. Najljubaznije molim postovane botove da ukljuce ono sto su ostavili da se odmara, pa procitaju pesmu G-din. Dositeja Obradovica, „Vostani Serbije“ mozda im se upali lampica pod uslovom da nije pregorela sijalica. Ziveli

  14. То не зна ни он сам,можемо само да нагађамо!?

  15. Jao Tadic „dobrica“ prepošteni , pa ti si majstore dobio odgovor od naroda u vise navrata , je li se ovo oglašavanje vanredno placa ? Svako ima pravo na izbor da jede i nejede , a da koristi taj izbor kao predmet ucene ne pija vodu ! Ako prizna sa kim je pravio taj marketinski potez i koliko je para dobio , mogao bih da se ovajdi .

  16. …da se prikljuce SDS u zastiti zivota i zdravlja…
    i ode mast u propast.

  17. Ovaj je odlepio, kakvo čovek treba da bude stvorenje iznutra ???,, nekada predsednik države a sad kako se ponaša….. Jezivo šta se događa sa ljudima, jezivo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.