Koju cenu će Kosovo platiti ako otvori most na Ibru?

  1. Ajde da se kladimo da nece platiti nista, platice oni Srbi sa severa hapsenjima,zastrasivanjem i iseljavanjem,za 20 godina ih nece biti zahvaljujuci Vucicu i njima sto su mu verovali.

  2. Izgubiće svaki preostali atom poštovanja, ako ga ima, u srpskoj manjini, koja će ih sa punim pravom tretirati kao okupacionu silu.

    A zna se šta kaže međunarodno pravo, šta sme da radi okupirani narod okupatoru.

  3. Nikakvu cenu nece platiti albanci. A sta misite zasto su se vajni srpski predstavnici povukli iz svih institucija pod vlascu Pristine. Pa da albanci zavrse poso umesto njih. A da se oni posle mogu busati u prsa kako su oni veliki srbi koji to ne bi uradili ni po koju cenu. Price za malu decu.

  4. Meni to miriše na dogovor EU i mikija mausa a Srbiji šargarepa i rudarska kolonija!

  5. U Kosovskoj Mitrovici ima tri do četiri mosta preko Ibra, od njih je „zatvoren“ samo jedan. Sve ovo je zabava za zaluđene.

  6. Nisam politicar ali ako je ovo crvena linija za nas neznam sta to znaci za medjunarodnu zajednicu. Ja nebi cekala jos neku oluju a posle toga nedaj
    Boze obelezavala godisnjice. Ljudi urazumite se sila
    Boga ne moli.

Ostavite komentar


Politika

vladimir putin i si đinping

Zašto se Rusija i Kina interesuju za proteste u Srbiji?

Rusi su sigurno nezadovoljni što Vučić mnogo više vodi računa o tome kako da zadovolji Zapad nego njih, ali su svesni odnosa snaga koji im nije povoljan. Zato će Rusija i Kina, kao autoritarni režimi, iskoristiti svaku priliku da bilo kakav vid protesta prikažu kao delovanje Zapada kroz takozvane "obojene" revolucije, sa ciljem da raspiruju antizapadni sentiment.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.